Gå videre til hovedindholdet

Lidt fra haven..

Som jeg fortalte i går, brugte vi det meste af søndagen i haven. 
Udover at fjerne en del ukrudt rundt omkring, fik jeg også flyttet rundt på nogle planter. Bl.a. hostaerne her..

 
De har nu fået plads under det store birketræ - håber de vil vokse sig store og til sidst brede sig hele vejen rundt om..

 
 Flere knopper titter frem og jeg håber de holder, hvis jeg er flittig med vandslangen :0)

 
 Birketræet står i den "gamle del" af haven ( den der stadig har græs og ikke blev gravet op under forårets tilslutning til offentlig kloak..).
Det er den del af haven jeg holder allermest af. Her er så mange fine kroge og gamle buske og træer..

 
 I den anden del af haven ser der lidt anderledes ud - men Gårdejeren knokler for at gøre klar til at så græs - og han er der næsten..

 
 ..det skal nok blive godt ;0)

 

Kommentarer

 1. Det skal nok gå med dine hosta, der skal rigtigt meget til at slå dem ihjel. Din hosta er fin, jeg kan godt lide de store blade, det skal nok blive flot omkring træet :-)

  SvarSlet
 2. Smukke billeder og det er så fint med hostaer :) <3
  Rigtig dejlig dag til dig.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 3. Det bliver fint med hostaerne, de vil nok se lidt forhudlede ud i år, men til næste år vil de stå smukt. Bliver dejligt igen at få græs i hele haven :-) Bar jord er der ikke så meget ved, med et nødvendigt onde, når der har været gravet kloakrør ned.

  SvarSlet
 4. Skøn have du har :-) Vi har også lige plantet græs, og det er kommet fint op.
  Ha´en dejlig uge
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.