Gå videre til hovedindholdet

Glimt fra Claus Dalbys have #2

Her kommer anden runde med glimt fra vores besøg i Claus Dalbys have.
Denne gang bl.a. med glimt fra et par af de smukke drivhuse..

 
Pelargonier på rad og række - rigtig fin ide.
 
Flere steder stod smukke buketter
 
Spejlbassinet med flere gode siddepladser
 
 
Et kig indenfor i det lille tehus/pavillon/? Ja bliver pludselig lidt usikker på, hvad det egentlig er..
 
Igen en af de fine opstillinger, som jeg er lidt betaget af - og som der var mange fine eksempler på rundt om i haven.
 
Endnu en smuk buket
 
  Til slut det nyeste drivhus ( tror jeg nok..) med smukke krukker udenfor.
Se lige det sorte vitrine skab indenfor - er det ikke fint..

Flere blomster i fine patinerede krukker..
 
Det var sidste omgang billeder - kunne egentlig godt have vist flere - bl.a. af alle de smukke roser. Men det bliver ikke i denne omgang ;0)
 
Nu vil jeg tænke over hvordan jeg kan bruge noget af alt inspirationen i min egen have - ideer er der i hvert fald nok af..
 
Husk i øvrigt du kan følge Claus Dalby på hans egen blog - du kan klikke lige her for at komme dertil, hvis du ikke følger den i forvejen..

Kommentarer

 1. Tænk at have sådan nogle smukke drivhuse/thehus. Og så oven i købet flere i én have! Skønt :-)

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder. Er ked af at jeg ikke fik hilst på dig, den dag. Men jeg synes aldrig jeg har set et foto af dig. Der var dog et par som jeg har tænkt på kunne være jer, har du halvlangt lyst hår, og er lille og spinkel, gårdejeren høj og muskuløs ? sjovt som mit hoved har funderet over hvem du mon var af gæsterne, men der var mange.
  Sommerhilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Ja der var mange mennesker den dag.. det var en god dag synes jeg. .
   Jeg så dig i mængden, men fik ikke lige hilst på - det må vi have til gode :-)
   Men det lyder som os du tænker på.. der er en god portion højde forskel imellem gårdejeren og jeg. . ;-)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.