Gå videre til hovedindholdet

Jub..jub..jubii

Nogen gange er det altså bare lidt sjovere at åbne mailen end andre..
Som da jeg her til morgen, fandt ud af at jeg var én af de heldige, der har vundet et besøg i Claus Dalbys have :0)


 
Jeg læser dagligt med på Claus Dalbys blog ( som kan anbefales, hvis du ikke allerede kender den) og har derfor set flere billeder fra haven - men at se den i virkeligheden..uh..
- Behøver jeg sige at jeg glæder mig ;0)
 
Du kan læse mere om Claus Dalbys have lige her, hvor du også kan klikke videre og læse med i dagbogen..

Kommentarer

 1. Tillykke! Så ses vi - jeg har nemlig også vundet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt :0) - og også tillykke til dig

   Slet
 2. Hvor herligt - så ses vi måske :-)
  Vi har fået lov at komme søndag d. 22 og jeg glæder mig som et lille barn. Der er SÅ meget inspiration at finde i Claus´ have...og jeg er ret sikker på den er usædvanlig smuk lige nu.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg følte mig også lidt som et barn, der havde fået lov til at gå amok i en slikbutik ;0) Det bliver meget spændende..
   - og det er samme dag vi skal afsted..

   Slet
 3. TILLYKKE! Det er dig velundt! Hvor bliver det bare spændende at se der overdådige have i virkeligheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0) Jeg lover at tage en masse billeder og lave et indlæg, så jeg kan dele lidt med jer derude..

   Slet
 4. Tillykke... er helt misundelig.... God tur, og tag nogle flotte billeder.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)
   Jeg lover at tage en masse billeder..

   Slet
 5. Hejsa Gårdejerinde!
  Tillykke til dig, jeg jublede også rundt den morgen, og lavede et indlæg:D Og der kom en kommentar om gårdejerinden også var en af de heldige, så måtte lige kigge forbi på din lækre blog, og sige at nu har jeg været her!
  Hilsen Anette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.