Gå videre til hovedindholdet

Hjemme igen..

..efter et lille weekend ophold i Jylland sammen med Gårdejeren - eller som datteren sagde det: "mor og far skal på kæreste tur" :0)

Vi kørte lørdag eftermiddag og tjekkede ind på Comwell Kellers park v. Vejle.

 
Et smukt sted med udsigt til Vejle fjord - og med fint anlagte stier, var det oplagt at gå en aftentur.
Tæt ved lå også en lille lystbådhavn, med en lille restaurant, hvor vi spiste aftensmad.

 
Søndag startede vi med lækker morgenmads buffet - skønt med lidt forkælelse :0)
Herefter stod den på lidt shopping i Århus og til slut havebesøg hos Claus Dalby.
 
 
Det var spændende at se haven i virkeligheden og der er mange indtryk, der skal fordøjes..
Jeg har taget en masse billeder og skal selvfølgelig nok vise nogle flere i kommende indlæg, men for nu, må I nøjes med et par glimt.
 
Her fra indkørslen..
 
Og lige et enkelt af den smukke villa..
 
Nu vil jeg tage en runde i vores egen have og svinge vandkanden lidt - det er vist nødvendigt ;0)
 
Rigtig god aften derude

 

 
 
 
 


Kommentarer

 1. Det lyder som en rigtig god tur.
  Vi har også prøvet Comwell.
  Prøvede i spaen udenfor med den skønne udsigt?
  Ønsker mig derhen igen.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig tur :-)
   Vi fik ikke prøvet spaen- men så den da vi gik aftentur og ja der var en skøn udsigt. .kan godt forstå du ønsker dig derhen igen- et dejligt sted. .
   God dag til dig

   Slet
 2. Hvor skønt med sådan en kærestetur. Det skal til en gang imellem. Det lyder som om de fleste havebloggere har været i Claus Dalbys have i weekenden :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud. Håber i havde en skøn kæreste tur. :-)
  God Skt. Hans aften
  Sommerhilsener fra
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Der er skønt i Brejning, jeg har dog endnu Comwell til gode! Jeg var også i CDs have i søndags og mødte nogle bloggere, men desværre fandt jeg ikke ud af, hvem der var dig ;-) Det var en fantastisk oplevelse i haven - og det lyder som en perfekt weekend I har været på!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.