Gå videre til hovedindholdet

Vi trak stikket ud..

..hele familien - og tog en uge til Frankrig i påskeferien :0)

  
Det var tiltrængt - og hold op hvor vi nød det..
Det er sjældent vi tager på ferie og da slet ikke i en uge, men familien trådte til og passede gården, dyrene og butikken, så vi kunne komme afsted. Behøver jeg sige vi er MEGET taknemmelige.. :0)

(udsigten fra terrassen ved lejligheden, vi boede i..)
 
Vi havde lejet en lejlighed i to-plan - indrettet i super lækker stil ( billeder følger i et andet indlæg ) i Saint Maxime.
Vi havde dejligt vejr - nærmest som dansk sommer - og var på den nærliggende strand flere gange..

 
..og til datterens store fornøjelse, blev poolen også besøgt et par gange. Måske var det mest hende der synes om temperaturen i vandet - jeg nappede solvognen i stedet ;0)
 
 
Vi spiste is ved havnen i Saint Maxime til smuk solnedgang..

 

 ..var på marked i Nice..

 
 ..kiggede på STORE skibe i Saint Tropez - og spiste flere is :0)
 
 
 ..vi kørte også en lidt længere tur og så Frankrigs svar på Grand canyon. Meget smukt..


Jo det har været en dejlig ferie, hvor tiden fik lov til at gå lidt i stå og vi bare tog dagene en af gangen - uden de helt store planer..

Håber I også har haft en dejlig påske derude.. Kommentarer

 1. Jeg kan godt forestille meg hvor deilig dere må ha hatt det...vi pleier heller ikke ha så mye ferie - har huset fullt av dyr så det er ikke bare,bare å reise vekk!Så da setter man ekstra stor pris på det når det skjer:)
  For et nydelig hus dere har leid,elsker den herlige grønnfargen på skoddene!Gleder meg til,å se innsiden også ;)
  Nydelige bilder du viser,det ser ut som dere har vært i paradis!!!!
  Toveklem :)

  SvarSlet
 2. Lyder lækkert med sådan en tur til Frankrig : )

  SvarSlet
 3. Det lyder til at have været en dejlig tur.Skønt med afslapning og oplevelser som giver fornyet energi:0)

  SvarSlet
 4. Hold nu op, hvor ser det lækkert ud. Huset med de grønne skodder er da så indbydende. Herligt sådan at kunne trække stikket ud og komme rigtig langt hjemmefra - og lade andre tage sig af det derhjemme - skønt!

  SvarSlet
 5. Dejligt med sådan en påskeferie <3 Vi var en smut til Mallorca :-)

  SvarSlet
 6. Ja, der er så skønt i Sainte Maxime. Vi har også en lejlighed dernede :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.