Gå videre til hovedindholdet

Lidt påskepynt er det blevet til. .

Der er ikke blevet pyntet så meget op, som der plejer i denne påske- men lidt er det blevet til. .
Udover de papirs æg, som børnene og jeg lavede, er der kommet lidt æg i trækassen her..


Trækassen har jeg fundet i Ide møbler og er blevet en af mine favoritter herhjemme.  
Æggene har jeg været så heldig at vinde i en give away for nogle år siden. .
Jeg synes de passer så fint til kassen her, med deres lidt slidte udtryk..


Jeg har også selv lavet påske æg i år - de fleste af dem er kommet til salg i butikken, men et par af dem har jeg beholdt. Inspirationen til at lave påskeæg har jeg fået fra Tine m bloggen MilleVanille.  Det er også Tine, der har lavet de smukke æg på billedet. 

Jeg laver mine påske æg af flamingo æg beklædt m gipsgaze, der er dyppet i kaffe, for at give den rette patina. Herefter er det bare at slippe fantasien løs og pynte efter smag og behag- du kan bruge blonde, glansbilleder,  små emblemer mv..

God fornøjelse :-)


Kommentarer

 1. Super god ide. Tak for det! Meget smuk kasse - på den rustikke måde. Den ser meget anvendelig ud.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Jeg får ikke rigtig pyntet så meget op i år, kan nemlig ikke komme til mine påskesager i kælderen, da min mand er ved at ordne dernede, men mon ikke det går ;-)

  Ønsker dig og dine en dejlig Påske.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Rigtig god påske til dig og din familie <3
  Dejlige billeder og jeg er vild med træ-kassen :)
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.