Gå videre til hovedindholdet

Malede papæg..

Jeg leger lidt med maling i øjeblikket..
 
  
Jeg er nemlig begyndt at forhandle Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living i butikken - og når man, som jeg, har lidt hang til krea projekter, skal det selvfølgelig afprøves ;0)
 
  
Jeg har malet nogle af de billige pap æg, man kan finde i butikkerne lige nu. Malingen er en kalk maling og tørrer helt mat op - det ser rigtig fint ud.
I kanten af ægget har jeg limet en blonde fast..
 
 
Herefter har jeg plantet en anemone i, pyntet med lidt hø og æg - og så "trylle trylle" blev det til en fin værtinde gave :0)


Man kunne også vælge at bruge hele ægget samlet og ikke kun en enkelt "skal" som jeg har gjort. Man kan lime et glansbillede eller et fint billede på toppen og så lukke det med silkebånd eller lign.

 
 
Tænker også man snildt kunne fylde det med hjemmelavet chokolade påskeæg - uhm..
Du kan i øvrigt se lige her hvordan jeg laver hjemmelavet påskeæg..
 
Jeg er faktisk også i gang med nogle trækasser, men de er ikke helt færdige endnu - så dem må I lige vente med at se. Men det er sjovt og hyggeligt med sådanne små-projekter :0)

Kommentarer

  1. Dine æg med blomster i er helt vildt søde :-)

    SvarSlet
  2. En rigtig sød og nem påskepynt

    SvarSlet
  3. Det er altid skønt med nogle projekter.... Spændende at se trækasserne...

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.