Gå videre til hovedindholdet

Lidt mere Frankrig

Jeg vil lige dele lidt billeder af den smukke lejlighed vi boede i, da vi holdt påskeferie i Frankrig.
Lejligheden er ny istandsat og der er i den grad tænkt over indretningen og detaljerne.

 Her er vi i stuen..
 
Til venstre er der udgang til den ene af terrasserne. Her spiste vi aftensmad ude et par gange. Det var også her vi nappede eftermiddagskaffen og sukkede over den skønne udsigt ud over havet ;0)
Den store kiste på gulvet har, udover at fungerer som bord, også funktion som opbevaringsmøbel - det er nemlig her havehynderne ligger gemt.. Smart ik..
 
Fin lille pejs.
 
..opbevaring af tæpper
 
 Så er vi i køkkenet
 
Herfra er nedgang til soveværelser og badeværelse / toilet - og den anden terrasse.
 
Til højre kan man lige ane et kig ind til stuen..
De to rum hænger sammen, men man træder et trin op for at komme i stuen.
 
Hyggelig spiseplads
- jeg er lidt vild med det store metalhjerte på væggen..
 
Her det ene soveværelse - det største..
Det nappede Gårdejeren og jeg ;0)
 
..og det andet soveværelse.
Her boede børnene - og de sov faktisk sammen hele ugen - uden de store skænderier ;0)
 
Fra begge værelser er der udgang til denne skønne terrasse:
 

Det var en dejlig lejlighed at bo i - vi følte os meget velkomne.. meen jeg var lidt bekymret for de hvide sofaer, hvis jeg skal være helt ærlig - men det gik..heldigvis :0)

Fra terrassen her var der en "hemmelig" sti  som børnene opdagede - en slags "baghave".
Men de billeder må hellere vente til et andet indlæg - hvis I altså orker at se flere feriebilleder ;0)

Kommentarer

 1. Det ser dejligt ud, en vidunderlig lejlighed, smukt indrettet og vejret plejer man ikke at kunne klage over. :-)

  SvarSlet
 2. Er du vimmer hvor ser det bare smukt og lækkert ud, tænk lige hvis man boede sådan var. Så flot :D

  SvarSlet
 3. Sikke et smukt hus - der er tænkt over detaljerne i en grad, som man ikke ser i enhver ferieudlejnings lejlighed! Det ser ud til at være et fantastisk sted. Jeg vil rigtig gerne se endnu flere feriebilleder!

  SvarSlet
 4. Hej, det ser ud som et meget dejligt sted, har fulgt dine andre billeder også. Kan jeg få adressen eller link?
  Plata@plata1226.dk
  Tak.

  SvarSlet
 5. Jeg orker bestemt at se flere billeder - det eneste minus er at jeg bliver grøn af misundelse :-) Men sikke nogle skønne rammer I havde for jeres ferie!

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  En virkelig fin lejlighed.
  Her kunne man sikkert godt få et par uger
  til at gå..
  Klem Lonni

  SvarSlet
 7. vor ser den hyggelig og dejlig ud ,skønt sten at måtte være - sikke alle de indretnings ideer man kunne få sådan et sted ;)
  mvh Karin PR

  SvarSlet
 8. Drømmer mig helt væk, kan du tro. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Hvor ser det mega hyggeligt ud - der kunne man da kun slappe af...

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.