Gå videre til hovedindholdet

Et par begivenhedsrige- og lidt hektiske dage..

..det er hvad de sidste dage har været herhjemme! 
 
  
Søndag stod den endnu engang på fødselsdagsfejring - datteren havde inviteret børnehave tøserne på besøg - til "pige pirat fest". De er kun 7 piger i gruppen, så det var lige til at klare.. vejret var fantastisk og vi havde skattejagt i haven og spiste kage på "skovtur" på græsset - i strømpefødder - ren lykke :0)
 
  
I går mandag var det så blevet sidste dag for pigerne i børnehaven ( ja jeg skriver piger, for der har ikke været nogle drenge på hendes årgang!?) og dermed afslutningsfest i børnehaven - puha.. der kom lidt tårer i øjenkrogen på moderen.. 6 år har vi kørt til børnehaven for at aflevere "vores guld" og nu er det slut..det er altså lidt vemodigt.
 
 
I dag kom dagen så for SFO start for datteren - og klub start for sønnen.. Tror nok jeg kan sige med sikkerhed at begge havde sommerfugle i maven, da vi tog afsted hjemmefra imorges.
For datteren er det jo en helt ny verden og nye kammerater og voksne, men hun tog det i stiv arm og jeg fik lov at køre efter 1/2 times tid og så hentede jeg hende igen efter frokost - stolt og glad var hun.
Sønnen har glædet sig til klubstart LÆNGE og synes bare det havde fantastisk - og havde meddelt at han bestemt ikke ville hentes tidligt idag ;0)

 
Nu er det bare mig der lige skal vænne mig til at jeg nu har kun har skolebørn og ingen små børn længere.. det tager nok lige et par dage ;0)

Kommentarer

 1. Åh, ja, der er altid noget nyt at vænne sig til når man har børn. For tiden prøver jeg at vænne mig til at mine flytter hjemmefra (og det tager altså mere end et par dage ;-))

  SvarSlet
 2. Tillykke med datteren.
  Min den yngste går i 2. klasse,
  så her er der også kun skolebørn.
  Jeg synes det var så dejligt da de begyndte i skolen begge to
  Det lå tættere på så herfra begyndte de selv at fragte sig frem og tilbage.
  Ikke at vi aldrig viser os på skolen,
  men det er så dejligt let.
  Når de kommer til en ny fase i livet ligesom dine,
  så tænker jeg altid hvor blev tiden lige af.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.