Gå videre til hovedindholdet

Påske workshop

I sidste uge havde jeg påske/forårs workshop i butikken.
Jeg havde lavet lidt forskellige dekorationer og opstillinger, som deltagerne kunne finde inspiration i til deres egene dekorationer. Det var en rigtig hyggelig aften og jeg nyder at have disse arrangementer om end de altid er forbundet med lidt nervøsitet fra min side af ;0)

Jeg tænkte jeg ville dele lidt billeder med jer - måske kan I også finde lidt inspiration..

En lidt mere hårdfør udgave af "pletter i luften"  i en lille sølv skål, lidt mos (kunne også være hø) og lidt vagtelæg..
 
Efeu i fint glas med rede og æg i toppen. Jorden er dækket med hø og rundt om glasset har jeg bundet en grov snor..
 
Perlehyacint i "bur" af pil.
Hø og vagtelæg går igen i flere dekorationer. Her er også brugt et lille metal blad..
 
Lidt anderledes brug af sovende påskeliljer.
Bundet helt tæt under hovederne, med de mest udsprungne inderst og skåret lige over i bunden, så buketten kan stå selv..
Utrolig fint med nogle stykker på række som borddekorationer på påskebordet..
 
..og en billig dekoration, når et bundet kun koster 5 kr..
Jeg har brugt et par stykker pr buket.

Lidt inspiration til pyntning af krukker - kunne også sagtens være en gammel terrin el.lign..
 
Til slut en lille bamse, der ligger mageligt med benene udover kanten på kurven.
Under armene har han forårsblomster..
En hyggelig lille fyr synes jeg :0)
 

For mig er det vigtigt at vise, at mange små dekorationer / værtinde gaver kan laves selv - "brug det I har"..
Tit skal der slet ikke så meget til..

Kommentarer

 1. Dejlige dekorationer, tak for inspirationen!

  SvarSlet
 2. Ihhh, du er simpelthen SÅ god :) kh Pia

  SvarSlet
 3. du er utrolig god til at lave enkle dekorationer som man får lyst til at lave !

  SvarSlet
 4. elsker din stil og tænkte at du måske kunne bruge ideen med de knuste æggeskaller, som jeg har vist på bloggen i påsken (det bliver jo påske igen til næste år ;) )

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.