Gå videre til hovedindholdet

Vil du med indenfor i gårdbutikken?

Der er nogle stykker af jer, der har efterlyst flere billeder fra min lille gårdbutik - "Hos Gaardejerinden" og da jeg i går brugte en del af min fridag på at arbejde i butikken - læs kontorarbejde ;0) - tænkte jeg at det ville være nærliggende at vise lidt billeder derfra.
 
Gårdbutikken ligger i den ene af længerne her på gården. Oprindeligt var her her garage og vaskehus - men en væg blev muret op, to andre fik et dørhul, vægge blev pudset op og malet og nu er her altså en lille gårdbutik..

Kom med indenfor:
 
 
 
 

I butikken har jeg efterhånden fået et fint udvalg af skønne ting og sager til hjemmet. Her i blandt mærker som Chic Antique, Jeanne d'Arc Living, Artefina, O.S.V. denmark mv. Jeg har også et lille udvalg af lækre produkter fra Sæbeværkstedet i Køge- og selvfølgelig lidt blomster.
Jeg nyder at vise hvordan man kan bruge de forskellige ting - og her er blomster bare gode - og ofte skal der ikke så meget til..

 
 
 
I butikken har jeg både nyproduceret ting - men også vintage -og loppefund finder vej hertil..
I øjeblikket har jeg bl.a. gamle frugtkasser og vinduer..

 
Det var dagens - eller aftenens ( er det vist blevet til) for denne gang..
Hvis du har lyst til at læse mere, kan du kigge forbi butikkens hjemmeside lige her og du kan også finde butikken på facebook.

Tak fordi du kiggede med

Kommentarer

 1. Det ser så fint ud! Jeg tror altså mere og mere på at jeg også får en gårdbutik en dag. (Men det kræver altså lige at jeg får en gård først). Indtil da må jeg "nøjes med" Drømmegaven på internettet, og det er også sjovt. Men det må helt sikkert være spændende at stille tingene så fint op som du gør :-)

  SvarSlet
 2. Skønne ting du har i din butik, der kunne man godt gå rundt, fordybe sig og blive forelsket i en ting eller to.😊

  SvarSlet
 3. Det er en utrolig smuk butik, som godt kunne friste, hvis man ikke lige bor i Odense.
  Tak for dejlige billeder.
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 4. Tusind tak for kigget. Det er en meget dejlig butik du har. Håber engang at få mulighed for at se den "live". Fortsat held og lykke med forretningen. B

  SvarSlet
 5. Det er en fin butik, du har. Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 6. Tak for kigget, der ser så hyggeligt ud i gårdbutikken :-)

  SvarSlet
 7. Det er altså en rigtig dejlig gårdbutik du har. Tak for kigget.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 8. Så lækker en butik ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.