Gå videre til hovedindholdet

Jeg ♥ roser

Så jeg skulle ikke tænke mig ret meget om, da de i Føtex forleden havde denne fine Infinity potterose - den kom med hjem..

 
Jeg er helt vild med den sarte rosa farve - og så har den længere holdbarhed end de fleste andre potteroser - og det gør jo bestemt ikke noget :0)

 
Den har fået plads på den gamle kommode i stuen - i selskab med en hvid perlehyacint og en lille jern fugl..

 
Hvis vi havde været lidt længere henne mod sommeren eller sidst på foråret, havde jeg købt nogle stykker til krukkerne udenfor - men jeg synes altså det er lige tidligt nok til det endnu - der er jo stadig lidt nattefrost.
 
Men det er svært ikke at blive fristet, med det skønne vejr vi har lige nu :0)
I dag har datteren og jeg fået sået de frø vi købte forleden.
Og mens hun legede og sang for fuld skrue udenfor, malede jeg stalddøre, så de kan stå imod regn mv. - tænk at kunne male udenfor i marts måned!
 

Kommentarer

 1. Hvor er den fin i farven kan godt forstå du faldt for den.

  SvarSlet
 2. Det ser smukt ud!

  Jeg havde Infinity i krukker sidste sommer. Jeg ville have plantet dem ud, men fik ikke gjort det ... Men, tænk, de har overlevet vinteren og skyder nu ligeså fint :-)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også roser, og kan næsten ikke vente til de kommer frem. Ej heller i haven. Nyder det skønne vejr disse dage. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Det er luksus med så fint vejr her midt i marts. Håber det snart vender tilbage igen...
  Du er velkommen til at bestille nogle kaniner ;) Jeg har lavet en del efterhånden, men de bliver solgt inden jeg når at lægge dem i butikken.. Bare send en mail hvis du skal være kaninejer :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.