Gå videre til hovedindholdet

Tid til at fejre mormor..

I går stod dagen i fødselsdagens tegn..

Nu var det nemlig min mors tur til at fylde rundt ( min far gjorde i efteråret ). Denne gang var der ikke stor havefest på programmet, men i stedet var kun lige de nærmeste inviteret og festen var også rykket indendørs i stedet - men stadig hjemme.. 

 
Bakkebordet her står i entréen og byder velkommen.
Min mor skifter blomster mv. efter årstiden, men madonna figur og lanterne går igen..
Jeg er lidt vild med det - synes det er et fint stilleben og dejligt at blive budt velkommen :0)

 
I stuen var der dækket fint og enkelt op.
Min mor havde valgt sorte duge og servietter, et par hvide hornvioler og nogle store bloklys - smukt..

 
 
Små forårsbebudere stod rundt omkring i huset og skabte hygge..


Jeg ærgre mig i øvrigt lidt over, jeg ikke fik taget billeder af alle de smukke blomsterbuketter, min mor havde fået - jeg siger jer - der duftede som en helt blomsterbutik..uhmm :0)

 
Vi havde naturligvis også en gave med.. En "hjemmekomponeret" én af slagsen..
Et gavekort på en "mor-datter oplevelses tur" til det jyske, med besøg og overnatning i Fru Pedersens have , fuld forplejning under køreturen osv :0) Kurven blev pakket med lidt forårsblomster, blomsterfrø og et par kaffekopper for at symbolisere turen..

 
Gaven faldt heldigvis i god jord - min mor og jeg har ofte talt om en tur sammen, men indtil nu er det bare blevet ved snakken.. Men nu skal vi bare have booket og så bliver turen en realitet :0)

Her dagen derpå, står den på ren afslapning herhjemme.
Gårdejeren har været et smut til bageren efter morgenbrød og senere på dagen har jeg lovet ungerne at klippe lidt påskepynt..

God søndag

 

Kommentarer

 1. Til lykke med din mor! Det var da en fin fødselsdagsgave ... og så skal I endda til Fru Pedersen :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god hviledag til dig! Det var en rigtig fin ide med en mor/datter tur. Det er da en ide jeg vil huske. (Min mor havde også fødselsdag i går - og hun havde valgt at fejre dagen i legeland! En sjov dag - og andre end os, morede sig over tillykke-skiltene i legelandet: Johannes 9 år, Marius 7 år, Agnete 65 år :-) )

  SvarSlet
 3. Tillykke med din mor. Fin borddækning og god gave, håber i får en dejlig tur :-)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med din mor. Sikke en fin kurv, og hvor er jeg stolt, over at turen går til min have og skurvogn. Vil glæde mig til at få besøg af jer.
  Fin velkomst i din mors entre og fint dækkede borde.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.