Gå videre til hovedindholdet

UHM!

Det er svært at sige andet, med det vejr vi har haft i weekenden ik :0)

 
Vores weekend har været brugt til fødselsdagsfejring hos gode venner, en enkelt håndboldkamp (sønnen) med tilhørende kørsel og så har vi haft familiebesøg :0)

Men der har skam også været plads til frisk luft og solstråler - og lidt udendørs puslerier..
Bl.a. fik det lille hjemmegjorte zinkbord her, en tiltrængt forårs fornyelse med smukke - næsten sorte hornvioler og vibeæg.
 
 
 
 
Der er også blevet indkøbt så-og priklejord, samt agurk og tomatfrø - for i år vil jeg prøve at dyrke tomater og agurk helt fra bunden..
Hyggeligt og nemt at lokke datteren til at hjælpe lidt til - hun fik nemlig også lov til at få en pose med kæmpe solsikke - "..og de kan blive endnu højere end far!! (som er ca. 196 cm..) " :0) Hun har i øvrigt spurgt om hun måtte få sin egen have - og mon ikke vi kan finde en lille plads i køkkenhaven, hun kan få lov at have for sig selv ( så må vi hjælpe lidt med på sidelinjen, så det bliver en succes..)
..der røg også lidt andre frø med i kurven, men mere om det på et andet tidspunkt - men det er godt nok svært ikke at blive fristet lige nu ik?
 


I skal i øvrigt have stor tak for jeres søde kommentarer, om mit indlæg m. Gårdbutikken
- det er noget der varmer :0)

Kommentarer

  1. Godmorgen til endnu en solskinsdag! Ja det var et skønt weekendvejr, og det ser ud til at fortsætte. Det trænger vi vist alle til. Held og lykke med både stort og lille haveprojekt :-) B

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.