Gå videre til hovedindholdet

Lidt blomsterinspiration

Jeg er glad for vores lokale boghandel. Udover deres fine udvalg af bøger, kontorartikler, legesager ( ret fint ifht. børnefødselsdage..) - så har de også et godt udvalg af blade og magasiner - lige noget for mig :0)

Forleden jeg var på besøg, faldt jeg over dette blomster blad - måske mest for blomsterdekoratører, men jeg tænker at der også er god inspiration at hente, hvis man "bare" er almindelig blomster elsker, der har blomsterbinding som sin hobby ;0)

  
 Der er masser af smukke billeder - se bare vibeæggene her.. 
 
 
..eller buketten her..
 
..smuk og enkel dekoration - måske til påskebordet..
 

Der er også billeder af mere ekstravagante dekorationer..
Prøv lige at se festbordet her:
 
WOW!
 
..eller var det noget med en fin håropsætning :0)
 

Bagerst i bladet er der vejledninger til de enkelte dekorationer - ok måske ikke lige håropsætningen, men de andre..
Tror jeg vil købe bladet af og til - bare for lidt ekstra inspiration..

I dag er der - på trods af inspirationen - ikke blomsterbinding på programmet. I stedet havde jeg tænkt mig at lege lidt med påskeæg og så er det jo fastelavn, så kommer jeg nok også til at bage en enkelt fastelavns bolle eller to, for ikke at skuffe familien.

God søndag

Kommentarer

 1. Det var dog et utrolig lækkert blad du der fik fingrene i, det havde jeg godt nok også købt hvis jeg havde haft muligheden.
  God søndag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 2. Tak for inspirationen! Det ser meget spændende ud! Den dekoration med æg og forglemmigej (?) er da helt fantastisk. God fastelavnssøndag :-) B

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.