Gå videre til hovedindholdet

Tirsdag - tåge og gråvejr!

..men på sofabordet er der lidt forårsstemning.


 

Jeg fik en uventet hjemmedag i dag, da lillepigen er nedlagt med feber..
Vi har puttet lidt i sofaen og set film.

 
Mens hun har småsovet lidt, har jeg kunne gå og pusle lidt - og det er også blevet til en omgang kanelsnegle. Det faldt i god jord, da storebror kom hjem :0)

Nu ligger begge unger og putter og ser Disney film - egentlig ok på sådan en gråvejrsdag.. -tror jeg kigger lidt med ;0)

 
Rigtig god eftermiddag


Kommentarer

 1. Hyggelig stemning på jeres sofabord. God bedring med prinsessen.

  SvarSlet
 2. Hej Gårdejerinden!

  Jeg faldt over din spændende blog, og glæder mig til at følge den. Ærgeligt du ikke har en netbutik...

  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria
   Tak - dejligt du har lyst til at følge med :-)
   Pusler lidt m tanken om netbutik, men er ikke nået helt dertil endnu..
   Husk hvis noget frister, kan du altid sende mig en mail- så finder vi ud af noget ;-)
   Kh.

   Slet
 3. God bedring med lillepigen :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin kasse på sofabordet - og indholdet giver forårsstemning helt herud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at kunne sende forårsstemning afsted på sådan en grå tirsdag ;-)

   Slet
 5. Man går nu aldrig galt med en Disney-film. Jeg var inde og se Frost forleden, den var helt vildt god!
  Smukt arrangement du har her. Jeg kunne nu også godt spise en kanelsnegl...
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 6. Det er et fint lille stilleben, du viser :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.