Gå videre til hovedindholdet

Design Trade januar '14

I dag har jeg været en tur i Bella Centret i København, hvor årets første Design Trade blev afholdt.
Jeg var inde for at se på forårsvarer, men også for at "røre og føle"- mange gange bestiller jeg varer hjem til butikken igennem forhandlerens hjemmeside, men det er altså meget rart at se- og røre tingene i virkeligheden engang imellem ;0)

 
Jeg fik lagt et par ordre og skrevet andre ting på "ønskesedlen" til senere indkøb - puha..det er let at blive fristet..

 
De her havemøbler måtte gerne stå hjemme hos mig ;0)
 
Skønt at gå rundt mellem alle de forårsblomster og lyse farver - så pyt med himlen var grå udenfor - her var det FORÅR!

  
Et lille kig i skabet hos Jeanne d'Arc Living
 
Jeg fik også hentet inspiration til dekorationer mv..
 
Super fed krans!
 
Enkel og fin påskedekoration..
 
Roser, husløg, hjerteranke og eukalyptus gren i opsats - sød og enkel.. 
 
Nu vil jeg glæde mig til de bestilte varer kommer hjem - og så har jeg vist lige et par hjemmesider der skal tjekkes ud..
 

 

 
Kommentarer

 1. Hej

  De der pilekurve med flettet top.... Sådan nogle har jeg haft for ca. 10 år siden og jeg har ledt efter dem siden. De er så kønne med små stedmoderblomster i... Kurvene holdt i ca. 3-4 år.....

  Sådan nogle kurve ønsker jeg mig .-)
  Ved du hvor de kan købes i Midtjylland??

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 2. Skønne ting... Ja sikke man hungre efter forår, men er det ikke altid sådan når julepynten er kommet ned og det nye år starter! Selvom det ikke er meget vinter, men nærmest forår vi har haft , glæder jeg mig vildt til at få noget farve i haven:-)

  ~ Mette

  SvarSlet
 3. Hej Hanne
  Nej det ved jeg desværre ikke.. De er rigtig fine - jeg har også tænkt mig at bestille nogen hjem til butikken - skal nok give besked når de lander.... Hvis jeg hører om nogen der forhandler dem i nærheden af dig, skal jeg nok give besked :0)
  VH.

  SvarSlet
 4. Jeg var også derude i går. Og det var en rigtig fin oplevelse. Som du siger var der en masse forår! Jeg fik ikke taget billeder ... men godt at du gjorde :-)

  SvarSlet
 5. Det er da en ren vitamin indsprøjtning med sådan en tur. Tak for du delte de dejlige glimt.
  K.H. Anette

  SvarSlet
 6. Hvor sjovt, jeg skal der ud i morgen. Ikke fordi der er så meget at hente for en retrobutik rent varemæssigt. Men jeg håber på en masse inspiration. Fuglehusene er ret søde.

  /Birgitte

  SvarSlet
 7. Sikke dejlige billeder <3
  Skønt med ny inspiration :)
  Rigtig god weekend.

  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.