Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdags fejring..

Dagen igår og idag står i fødselsdagens tegn :0) Sønnen blev nemlig 9 år igår.


Familien var inviteret til aftenkaffe og kage - og til sønnens store begejstring spillede Danmark vigtig kamp i håndbold - det gav lige en ekstra dimension til fødselsdagsfesten, sådan at kunne se kampen i fjernsynet sammen med hele familien og dele begejstringen over at Danmark nu er i finalen! Her i familien er vi nemlig en smule sportstossede ;0) 


Sønnen havde bestemt "kage-menuen". Chokoladekage med smørcreme efter oldemors opskrift :0) og cupcakes med Oreos - opskriften er fundet lige her  - de kan godt anbefales..

I aften er klassen inviteret til filmaften med hotdogs, sodavand og popcorn - behøver jeg fortælle at der er én der tæller timer - uh hvor han glæder sig :0) Det er første gang pigerne er inviteret med og det betyder vist noget helt særligt..smiler..
For at skabe ægte biograf stemning har jeg lånt en projektor ude på arbejdet, så de kan få storskærm og vi har indkøbt popcorn bægre og popcorn i rigelige mængder..

Popcorn bægrene er funder lige her, hvor også billedet er lånt..

Nu mangler vi bare at dække bord og så er vi klar :0)


GOD LØRDAG

Kommentarer

 1. Så dejligt med fejring af sønnen! Her er vi ved at gøre klar til fejring af mindstebarnet, som lige er fyldt 7. Hun skal have besøg af pigerne fra indskolingsholdet i morgen, så vi dækker bord, pakker slikposer og organiserer indendørs skattejagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid hyggeligt med fødselsdags fejring :0) Tillykke med datteren - håber hun havde en dejlig dag
   KH.

   Slet
 2. God fødselsdag i aften! Det lyder super hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Det gik rigtig godt og jeg tror alle ungerne hyggede sig - det lød i hvert fald sådan
   KH.

   Slet
 3. Lyder som en skøn dag - tillykke med ham!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak for det - det var en rigtig hyggelig dag / aften :0)
   KH

   Slet
 4. Stort tillykke med sønnen. Der er ikke noget som børns forventninger og glæde, det smitter :-) Håber at i får en fantastisk aften med klassen. Jeg kan huske min første aften fødselsdagsfest, hvor drengene var inviteret med. Jeg kan specielt huske at min mor havde lavet en bowle med kold cacaomælk, med vanilieis i tern i. Det var et kæmpe hit, at øse op i de fine kopper af glas :-) Min far måtte flere gange i løbet af aftenen ud i mælkemaskinrummet og hente mere kold mælk. Aldrig er der vist drukket så meget mælk i vores hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'
   Ja, det er rigtig dejligt med de unger - du har helt ret - det smitter :0)
   Skønne fødselsdagsminder du deler - jeg kan også genkalde mig nogle dejlige nogle af slagsen..
   God aften
   KH

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.