Gå videre til hovedindholdet

Så blev det fredag..

..og forude venter weekenden..

 
I sidste weekend startede jeg med at flytte lidt rundt herhjemme og det fortsætter jeg med i denne weekend.

Vi flytter lidt om i de to stuer.. fjernsynet bliver flyttet i den anden stue og det der nu fungerer som "tv-stue" skal på sigt fungerer mere som "afslapningsrum" eller "bibliotek"..ja jeg ved egentlig ikke helt hvad jeg skal kalde det.. men jeg forestiller mig en god lænestol, en kop te/ kaffe og en god bog ;0) Kan I drømme med?..

 
Kommoden her har holdt flyttedag og er nu på sine nye plads ..

 
..det samme er mine nye lysestager..
 


..og den fine eukalyptus.. ja ja lidt nyt måtte der altså til..

Jeg tror det kommer til at blive rigtig godt. Vi har boet på Gården her i et par år nu og nu er det ligesom om, vi kan se der er nogle ting, der måske ville fungerer bedre på end anden måde.. Kender I mon det?

Måske er jeg også bare ramt af "nu skal der ske et eller andet her i januar virus" :0)
 
Måske er det i virkeligheden en familie svaghed det her med at flytte rundt - jeg husker i hvert fald min mor står og bakse med reolsystemet derhjemme og har også fået fortalt at min mormor fik uanede kræfter, når møblerne skulle flyttes rundt ;0)

Hvad med jer flytter I også rundt engang imellem?

Kommentarer

  1. Jeg flytter også rundt på møblerne engang imellem. - Det ser smukt ud på dine fotos :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.