Gå videre til hovedindholdet

Feriedrømme..

Jeg gjorde noget meget spontant i sidste uge!
Jeg bestilte ferie - og helt uden at have aftalt det med Gårdejeren.. Der dumpede nemlig en mail ind, med et rigtig godt - og meget tillokkende tilbud og så slog jeg til - så nu skal vi til Sydfrankrig :0)

 
Gårdejeren synes heldigvis det var en god ide - vi har ofte talt om at vi gerne ville køre til Sydfrankrig - men det er bare blevet ved snakken - indtil nu altså ;0)
Nogen gange virker det bare for besværligt at tage af sted og skulle have nogen til at passe hele "bedriften" imens..
 
 
Vi skal bo i en lille lejlighed, med en skøn tagterrasse med en smuk udsigt ud over Saint Tropez bugten.
Der er skøn natur lige omkring, tæt ved strand og så skulle der, efter sigende være mulighed for at besøge et enkelt marked eller to ;0)

Så nu glæder vi os - det bliver ungernes første rigtige udlandsrejse - udover Sverige, så for dem er det også rigtig stort..
Jeg er meget spændt på, hvordan de tager køreturen, men med lidt ophold undervejs, mon så ikke det går..

 
 
Nu mangler vi bare lige lidt koordinering ifht. pasning af dyr mv. men det skal nok løse sig, der heldigvis lige lidt tid at planlægge i..
 
-Så Frankrig her kommer vi :0)
 
psst. hvis nogen af jer har ideer til ting / steder, vi bare ikke må gå glip af, så sig endelig til..


 

Kommentarer

 1. Ahh, hvor ser det lækkert ud! Det er guld at komme lidt langt hjemmefra - det er det i al fald for min bondemand. Bedst når vi sådan kommer rigtig langt væk, så han bare er nødt til helt at slippe det derhjemme, fordi han ikke kan gøre noget. Dog har han en gang fixet foderanlægget via telefon fra en strand på Kreta..... Den lejlighed her ser bare lækker og fransk ud - god tur til den tid!

  SvarSlet
 2. Herligt - så har i noget at se frem til med en dejlig fornemmelse :-)

  SvarSlet
 3. Ejjj,hvor lyder det hyggeligt. Det skal nok blive godt! :-)

  Rigtig god tirsdag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Ønsker jer en rigtig god tur, når i når der til.

  SvarSlet
 5. I kan roligt glæder jer - der er så skønt dernede. Vi har en lejlighed i Sainte Maxime ved St. Tropez bugten. Vi skal derned til maj, og til september, og vi glæder os rigtig meget. God tur når den tid kommer :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.