Gå videre til hovedindholdet

Onsdagsglimt..

..fra den lille stue, hvor fjernsynet tidligere stod..


Nu er det her, man kan sidde - eller ligge ;0) og slappe af med et blad, bog eller pc.. Sofaen er vendt så den nu har front mod vinduet - det betyder at man kan sidde og kigge ud i haven. Det er dejligt - særligt lige nu, hvor havens fugle flittigt besøger foderbrættet, der har plads tæt på vinduet..

(nej ingen sne her .. )

Planen er at den ene væg, den der deler de to stuer,  skal omdannes til en "vægreol", men lige nu "nøjes" vi med den lille reol her.
Skal nok holde jer opdateret med projektet..

 
Gyngestolen har fået plads foran - og der skaber egentlig en hyggelig krog ( og skærmer lidt, for den knap så kønne reol..).
Der er også blevet fornyet lidt med nips og blomster, så nu er stuen snart godt på plads :0)


 
Det har været en hyggelig dag i dag - jeg har forkælet mig selv med en tur til frisøren. Ren luksus med dameblade, kaffe og hovedbundsmassage MMM :0)
- knap så dejlig var det dog at finde ud af, at en eller anden tåbe havde kørt ind i bilen - UDEN at lægge navn eller lign..ÆV!!

Begge børn har haft legekammerater, så der har været god mulighed for at nusse lidt rundt og bare nyde dagen - for ja, jeg besluttede at jeg ikke ville lade sådan en dum billist ødelægge min fridag!

 
Håber I har haft en dejlig dag..

 


Kommentarer

 1. Øv med bilen - men fedt du ikke vil lade det ødelægge dagen - that's the way to go!

  SvarSlet
 2. Næe hvor frækt, det kan man altså ikke være bekendt.
  Godt du ikke lod det ødelægge din fridag. Hvor er der hyggeligt i den nye stue

  SvarSlet
 3. Rigtig hyggeligt i din ny stue.
  Her har vi en tynd lag sne, og DET blæser.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.