Gå videre til hovedindholdet

Så er ferien startet..

..ihvertfald for ungerne og jeg.. Gårdejeren må lige vente lidt endnu..

Igår startede vi dagen i gårdhaven - morgenmad smager bare bedre udendørs i solskin ik ;0) Forude venter 3 uger helt nede i gear - skønt :0) Vi skal primært være herhjemme og så på lidt småture..

Som I måske kan ane bag lavendlerne, har vi fået lavet et (midlertidig) hegn her i gårdhaven. På sigt skal det udskiftes med en læ mur, men lige nu var det altså nødvendigt med lidt hegn..


 ..årsagen til dette kommer her:"Iggy" er navnet på det nyeste familiemedlem her på Gården og han skaber liv og glade dage :0)
Men nu er der "styr på ham" og døren kan stå åben uden man behøver at holde øje hele tiden.

Det er faktisk rigtig rart at få lukket lidt af til den gamle gårdplads - det bliver mere tydelig at det er et "rum" for sig - "Gårdhaven" ;0)
Hvad med Jer - er I så heldige at have startet ferie?

Kommentarer

  1. Tillykke med jeres lille nye familiemedlem. Det er et godt tidspunkt med en lille ny, nu hvor i har ferie, så han kan vænne sig til sit nye hjem, og blive tryg ved det inden hverdagen igen får jer til at forlade hjemmet i flere timer hver dag :-)
    Rigtig god ferie til jer :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.