Gå videre til hovedindholdet

Opbevaring af havehynder..

Efter regnvejret forleden, slog det mig at vi egentlig ikke rigtig havde nogen steder at opbevare de havehynder vi bruger i Gårdhaven.. 
Altså plads er der nok af - men jeg ville jo gerne have dem lige ved hånden og gerne så det samtidig så lidt pænt ud ;0)


Løsningen blev den gamle kurv her, som jeg har fået for nogen år siden af min mor.  
Den er perfekt til formålet og passer fint ind i stilen her i vognporten, hvor den nu har fået plads - nu skal jeg så bare lige finde lidt ny opbevaring til arbejdsværelset, hvor den før gemte mit stof af vejen.. hmm men mon ikke jeg finder på noget :0)På bordet i vognporten er der som altid blomster. De er blevet udskiftet lidt henover sommeren - i øjeblikket står der :

..hvide potteroser..

..kløver og husløg..

Jeg synes bare husløgene er så fine i lerpotterne her..


Så nu er hynderne lige ved hånden og klar til at tage med under armen - nu håber jeg bare hundene kan lade dem være ;0)Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Sådan en kurv er også en del pænere end en hyndeboks som jeg har.
  God og dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 2. Hvor er der blevet fint i vognporten! Jeg har også hynder i en stor kurv. Og så har jeg nogle vattæpper der bare ligger i en bunke på gulvet. - Til glæde for hunde og katte ;-)

  SvarSlet
 3. En super ide. Den perfekte løsning.
  Vi snakkede faktisk lige i formiddags om, hvor vi skal gøre af hynderne, efter at min bedre halvdel havde kørt den gamle, kedelige hyndeboks på lossepladsen.
  Så tusind tak for ideen - kurven har jeg endda stående!

  SvarSlet
 4. Faldt lige over din blog! Tak for nogle smadder gode billeder og inspiration :-) Jeg må vise det her til min kone senere idag :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.