Gå videre til hovedindholdet

I bedet ved terrassen..

..står den gamle jernkrukke her.
Jeg har haft den i nogen år og den har efterhånden fået en rigtig fin patina. 
Den står på et betondæksel, der ikke lige kan flyttes, men med krukken ovenpå og blomsterne omkring det, bliver det ikke ligeså fremtræden, som det kunne have været..


I bedet er der plantet "Astrid Lindgren" roser - I kan lige ane dem i baggrunden. De blomstrer lige nu og er bare så smukke - sammen med jernkrukken her, danner de et fint romantisk billede :0)


Krukken er plantet til med "tvillinge blomster", som jeg først rigtig har fået øjnene op for i år. Men det bliver bestemt ikke sidste gang at denne smukke sommerblomst komme i mine krukker - så fin..Kommentarer

 1. Så flott krukke. Og nydelige roser!

  SvarSlet
 2. Det ser fint ud. Tvillingeblomst er også ret ny for mig. Super sød sommerblomst!

  SvarSlet
 3. De dæksler kan være frygtelige irriterende, men med noget pynt til at kamuflere dem, hjælper det :-)
  Tvillingeblomsterne er dejlige og står pænt længe. Jeg havde nogen sidste år, men i år er jeg ikke lige "faldet over" dem.

  SvarSlet
 4. Så smukt. Jeg er vild med jernurnen, den er så smuk med tvillingeblomsterne. Tvillingeblomsterne er også et must hos mig.
  Sommerknus.

  SvarSlet
 5. Hvor fint. Ja der er jo altid sådan nogle forskellige man gerne vil dække af som ikke lige pynter i en have. Men det er da lykkedes fint.
  Jeg skal faktisk på beton kursus den 14 sept hor jeg skal prøve at støbe fulge bade måtter havepynt pyntefliser mm i beton. Jeg glæder mig jeg tror de bliver mega lærigt..også syntes jeg at betonen passer godt til den franske boligstil...Kurset er i karlslunde og koster lidt under 200 kr. Det var noget jeg fald over på facebook og tæænkte det måtte jeg prøve...
  Håber I nyder den dejlige sommer som er her lige nu...Her er det kun Anders og ungerne der har fri i denne uge og i næste er vi begge afsted men fredag i næste uge går vi på ferie begge 2. Så glæder vi os til at være sammen alle 4...Vi skal jo til frankrig også bagefter til vildbjerg fodbold cup med Oliver og Rishøj BK.
  klem fra Tine

  SvarSlet
 6. Hvor er det en lækker krukke.! :-)
  God weekend

  Birgitte.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer :0)

  Tine - hvor lyder det bare spændende med det beton kursus! Så er det jeg godt kan ærgre mig lidt over ikke at være på FB ;0)Du må suge til dig og vise en masse billeder på bloggen.. Spændende med jeres tur til Frankrig - og fodboldturen ikke mindst

  Rigtig god sommer til jer alle
  kram

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.