Gå videre til hovedindholdet

Brusende bølger og hvidt sand..

Ungerne og jeg var en tur på stranden igår - vi har et "hemmeligt" sted vi kører ud til, så behøver vi nemlig ikke ligge som på fluepapir ;0)

Det luftede lidt derude - skønt! Og så betød det også at der var lidt bølger - til ungernes store fornøjelse..

Her kommer lidt "mobile" billeder fra "vores" strand:

  Høj sol og blå himmel
SKØN sommer


Udsigten fra tæppet..


Skønt at bruge nogen timer på at lave ingenting - absolut ingenting! Bare være, lege og nyde livet :0)

Idag har vi været en tur på Experiementariet i København sammen med en god ven og hendes skønne unger - endnu en dejlig dag.. Jo tak vi stornyder ferien :0)..

Hvad har du lavet idag?

Kommentarer

 1. Tænk sig at have sin helt egen strand :) Skønne skønne billeder af blå himmel og dejligt vand, ud fra billederne at dømme har det været en helt perfekt strand-dag.
  1000 tak for dine hilsner på min blog, jeg er SÅ ked af at jeg ikke er bedre til at få kommenteret på jer andres blogge, for selvfølgelig følger jeg lidt med i ny og næ :) Syntes bare tiden flyver af sted og så har vi også fundet os rigtig godt til rette her i vores nye by... som jo en min barndomsby, så mange gode venskaber er genoptaget og nye fundet, det tager jo tid det hele.
  Som altid har jeg siddet og sukket over din helt fantastiske evne til at forvandle ting og steder med dine blomster og lækre krims/krams ting. Jeg husker jo godt hvordan der så ud hos jer da I flyttede ind, bøjer mig dybt i støvet over jeres energi til at skabe og forny.
  Ha' en fortsat rigtig dejlig sommer, så nyder jeg godt af dine dejlige billeder :) :) :)

  Kram fra Jill

  SvarSlet
 2. Så skønt med kvalitets tid.
  Fine billeder du viser.
  God og dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt i nyder det.!
  Ønsker dig en fortsat god ferie :-)
  Sommerknus
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.