Gå videre til hovedindholdet

Vi klarede den.. - og et lille sneakpeak..

Det var hårdt arbejde og maskinerne drillede, men vi klarede det - weekendens hø arbejde :0) 
Som sagt var det første år, vi selv stod for det hele - slå hø, vende det, presse det og til sidst wrappe det ( pakke i plastic..). 


Vi startede med den ene mark - nu kaldet "forsøgsmarken" ;0) og det gik - jubii og nu er vi en hel del erfaringer rigere til næste gang, hvor det gerne skulle gå lidt lettere. Stor tak til morfar og naboen, der gav en hjælpende hånd med :0) 

Ungerne var med "i marken" og havde en fest..

Eftermiddagskaffen og kagen nappede vi udendørs, siddende på høballerne - ren Morten Korch ;0)

Udover hø arbejde, blev der også brugt lidt tid til havearbejde - så jeg lyver vist ikke, når jeg siger at hele familien er "godt brugt" i øjeblikket og sover fortrinligt om natten hi hi..
Dagen idag er blevet brugt til ren afslapning i haven - skønt..

Til slut får I lige et lille snekpeak på weekends haveprojekt - flere billeder følger imorgen..


GOD AFTEN

Kommentarer

 1. Sikke et stort arbejde.
  Hæfter mig også ved den lækre kage du viser. Har du en opskrift på den?
  Den så jo så god ud.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lonni
   Uh ja den kage er bestemt også på favorit listen ;0) Jeg finder lige en opskrift til dig og vender tilbage ..
   God aften
   KH.

   Slet
 2. Hvor er det nogle dejlige og livsbekræftende billeder, du viser. Tak for det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Tak for dine altid søde kommentarer - det gør det værd at blogge, når der kommer lidt tilbage fra dem, der læser med derude ;0)
   Rigtig god aften
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.