Gå videre til hovedindholdet

Vi klarede den.. - og et lille sneakpeak..

Det var hårdt arbejde og maskinerne drillede, men vi klarede det - weekendens hø arbejde :0) 
Som sagt var det første år, vi selv stod for det hele - slå hø, vende det, presse det og til sidst wrappe det ( pakke i plastic..). 


Vi startede med den ene mark - nu kaldet "forsøgsmarken" ;0) og det gik - jubii og nu er vi en hel del erfaringer rigere til næste gang, hvor det gerne skulle gå lidt lettere. Stor tak til morfar og naboen, der gav en hjælpende hånd med :0) 

Ungerne var med "i marken" og havde en fest..

Eftermiddagskaffen og kagen nappede vi udendørs, siddende på høballerne - ren Morten Korch ;0)

Udover hø arbejde, blev der også brugt lidt tid til havearbejde - så jeg lyver vist ikke, når jeg siger at hele familien er "godt brugt" i øjeblikket og sover fortrinligt om natten hi hi..
Dagen idag er blevet brugt til ren afslapning i haven - skønt..

Til slut får I lige et lille snekpeak på weekends haveprojekt - flere billeder følger imorgen..


GOD AFTEN

Kommentarer

 1. Sikke et stort arbejde.
  Hæfter mig også ved den lækre kage du viser. Har du en opskrift på den?
  Den så jo så god ud.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lonni
   Uh ja den kage er bestemt også på favorit listen ;0) Jeg finder lige en opskrift til dig og vender tilbage ..
   God aften
   KH.

   Slet
 2. Hvor er det nogle dejlige og livsbekræftende billeder, du viser. Tak for det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Tak for dine altid søde kommentarer - det gør det værd at blogge, når der kommer lidt tilbage fra dem, der læser med derude ;0)
   Rigtig god aften
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.