Gå videre til hovedindholdet

Rustik trækasse

..det var jeg faldt over forleden - jeg købte den ikke lige der.. Prøvede at være fornuftig - igår kørte jeg så tilbage til forretningen og købte den ;0)

Nu står den på sofabordet i spisestuen og jeg har ikke fortrudt et sekund..Har egentlig kigget på forskellige slags kasser i et stykke tid, men synes ikke lige jeg kunne finde nogen, der "bare" måtte med hjem.
Men denne her er jeg faktisk lidt vild med. Synes den har et fedt rustikt "look" på trods af at det er en nyproduktion.


 Der er 4 rum i kassen og de kan jo fyldes med hvad man lige synes - alt efter årstider mv..
Som I kan se har jeg brugt en flaske, blomst og nogle lys..


Blomsten er købt i yndlings forretningen og i skrivende stund, bliver jeg pludselig i tvivl om, hvad det nu var for èn ??"Pakken" med stearinlys her er jo let at lave.. Lidt gavepapir, snor og et lille vedhæng. 
Her har jeg brugt et hjerte - det kunne også være et fint fransk emblem. Det prøvede jeg faktisk først - det så rigtig fint ud, men jeg synes ikke lige det passede så godt sammen med den engelske skrift på kassen..

Et lille hurtigt kreativt projekt, men fint ser det ud, synes jeg :0)


Kommentarer

 1. Kasser er altid godt! - ligesom gamle skuffer! :-)
  Det ser rigtig fint ud dér på dit bord ...
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. ORK!! Nu fortryde jeg, at jeg ikke købte den i Ilva igår! Men jeg kan ikke lige køre tilbage efter den :)

  SvarSlet
 3. Det ser bestemt godt ud! Jeg er også vældig glad for kasser :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.