Gå videre til hovedindholdet

Drivhusdrømme #3

Der er grønt og frodigt i drivhuset lige nu - lige som jeg bedst kan li' det ;0)

Her til aften sneg jeg mig derned - helt alene- bare mig - og nød stilheden.. Dejligt..
Her kommer lidt stemningsbilleder:


 Vinen gror ivrigt og danner nærmest et grønt tag - man skal virkelig være over den, så den ikke "tager magten"..

Der er mange druer på. De smager rigtig dejligt - det eneste minus er at der er kerner i.. 

Til venstre i billedet kan I se tomaterne, der også gror ivrigt. Der er mange tomater på - håber alle bliver til noget. 
Vi har høstet  de første skoleagurker - uhm..  og det ser også ud som om mine snackpeber bliver til noget i år - jubii.

Lys, læsestof og (rabarber) limonade ;0)
Det lille oliventræ er kommet på "rekreation" i drivhuset og nu skyder det igen.. 

Mit forsøg med at plante en klematis, ser ud til at fungerer - se bare her, hvordan den kravler op bag havestolen.. synes altså bare, jeg havde købt en lyserød..??

..men fin er den nu..

Dejligt med en stillestund ;0)

Ha' en dejlig aften derude

Kommentarer

 1. Lys, læsestof og limonade - det ser jo helt perfekt.
  Hvem der bare kunne sidde dét og nyde.
  Dejligt ser det ud.. det må jeg sige.
  Sommerhilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Åh ren hygge og energiopladning :-)

  SvarSlet
 3. Så fint det er og fine stemningsbilleder. Kunne nu godt fristes til en tår af den limonade. :-)
  Ønsker dig en skøn Skt. Hans aften.
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Det ser dejligt ud! I må også have en god aften!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.