Gå videre til hovedindholdet

Smukke bellis

Igår havde jeg tidlig fri og med børnene vel "afsat" hos mormor og morfar, valgte jeg at nyde det gode vejr og tage en tur til Køge. Der er torvedag hver onsdag og lørdag - og jeg synes det er rigtig hyggeligt at gå og kigge på de forskellige stande, der er altså en hel særlig stemning - og kommer man lige inde de pakker ned, kan man sagtens gøre et par gode kup ;0) 
Så hvis du er i nærheden af Køge onsdag eller lørdag formiddag, kan et torvebesøg varmt anbefales..
Det var dog ikke på torvet, jeg faldt over de smukke bellis her, næh det var i min absolutte favorit butik "Tre trin op". En skøn forretning med et bredt udvalg af brugskunst fra bl.a. Jeanne d'Arc, Maileg mv. og skønne blomster.. Må tage nogle billeder næste gang jeg er derinde, de har nemlig ingen hjemmeside.. Butikken er iøvrigt absolut også et besøg værd..

Fine små pom pom' er..

De fine bellis har fået plads på bordet i vognporten, hvor de har afløst de små påskeliljer..
Jeg trængte til lidt mere forår - nu skal de bare have lov til at vokse lidt mere, så de kommer rigtig op over kanten på kassen.
Jeg er dog stadig lidt bekymret for nattefrost, men håber de kan klare det, når de står herinde i vognporten..

Kassen kommer i øvrigt fra Fakta, hvor de i denne uge har 3 forskellige udgaver - meget fine synes jeg.. ( og jeg har købt et par stykker med hjem - smiler..)


Jeg håber snart jeg kan plante alle krukker mv. til med forårsblomster, men indtil videre må jeg nok "nøjes" med vognporten - og det er jo heller ikke helt skidt ;0) Der kan sagtens være flere - jeg tænker hornvioler, stedmoder i lækre pastelfarver - uhm..

Hvad med dig - er du gået igang med krukkerne endnu?


Kommentarer

 1. Jeg har også købt en af de kasser. Så når min far har boret den op udenfor, kan jeg byde gæsterne flot velkommen næsten lige som dig ;)

  SvarSlet
 2. Som barnefødt og stadig bosat i Køge kan jeg kun give dig ret, et besøg på torvedagene er super hyggeligt :) Hvor er det nogle smukke Bellis du har fået fat i :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker at smutte forbi Torvet, når der er torvedag :)

  SvarSlet
 4. Så fin opstilling....lige et tip... Fakta sælger de fine trækassen i denne uge til priser af 29 kr;-)
  Knus
  Heidi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.