Gå videre til hovedindholdet

Ahh..

Dejligt med en lille miniferie. 
Idag har den stået på rengøring indendørs - dejligt at få det klaret. Dog er jeg ikke helt sikker på at ungerne mener det samme - men nu har de til gengæld 2 fiiine værelser - så længe det varer ;0)

Udendørs har den stået på etablering af ny hestefold  - tak for hjælpen far :0), samt lidt (mere) oprydning i haven..

Nu har vi tændt stearin lysene og slapper af i sofaen - lettere mørbanket - hvem har brug for fitness, når man har børn, hus og have  :0)

 På reolen er der kommet en lille stjerne "lygte" til og så er billedet kommet op og hænge.


Imorgen står den på "tøsetur" med lillepigen og mormor - og formentlig en lille smut tur på planteskolen og så skal jeg have kigget lidt på køkkenhaven..
Men for nu - bare ren afslapning i sofaen..


* RIGTIG GOD AFTEN *

Kommentarer

 1. Ja - Det er dejligt at man kan komme ud og få den daglige motion igen.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud med dine fine ting på reolen!
  Rigtig god weekend - og tøsetur<3
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig sødt ud med det gamle vindue... :0) elsker det.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.