Gå videre til hovedindholdet

Home sweet home

Denne fine tekst er kommet op over hylden ude i entréen.  


Jeg var nemlig så heldig at vinde hos "Birgitte og Kaffekoppen" og præmien var altså teksten her :0)  Jeg havde faktisk længe tænkt på at få lavet en tekst til netop entréen, så det var bare rigtig dejligt at jeg lige var den heldige.. Nu går jeg så lige og overvejer at få lavet en lidt større tekst til vores gang ovenpå - men nu må vi se..

Du kan i bestille wallstickers / tekster efter eget ønske hos Birgittte - se mere her - og hvis du ikke har besøgt Birgittes blog så slå et smut forbi her - du vil ikke fortryde det :0)


I øvrigt beskriver teksten meget fint mine tanker her fredag aften. Jeg synes ugen har været lang - ikke fordi den har været dårlig eller stressfyldt, men jeg synes bare jeg trænger til weekend - kender I det ;0) Så det er skønt bare at være hjemme og kunne hygge lidt med familien..

Rigtig god aften derude

Psst. Imorgen kommer der lidt flere billeder fra drivhuset - nu er vi nemlig så godt som færdige :0)

Kommentarer

 1. Ja, det kender jeg godt, altså at ugen har været lang, og nu trænger man bare til weekend. Skønt at være hjemme i sit lille hjem og slappe af efter ugens møje :-)
  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Ja det er dejligt at kunne slappe lidt af og være hjemme..
   Også rigtig god weekend til dig

   Slet
 2. Så fint med teksten.
  Nyd weekenden og at du kan slappe af derhjemme.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.