Gå videre til hovedindholdet

Drivhusdrømme #2

Som lovet kommer her lidt billeder fra drivhuset - nu med flisebelagt havegang ;0)
Vejret har ikke været det bedste til at tage billeder i - lidt gråt synes jeg, men mon ikke det går alligevel..


Et kig ind i drivhuset. Selvom det ikke er så stort er der stadig blevet plads til cafebordet. Det er skønt at sidde her og kigge ud over markerne. Idag kunne jeg nyde synet af 5 rådyr der gik og græssede..


Til højre i billedet, kan I ane plantebordet. Her ligger der også fliser under. Jeg opdagede først bagefter, at de ikke var kommet med på billedet - så det må I have til gode ;0)
I kan også se den gamle vin - klippet godt tilbage, men tro mig - den skal nok blive stor og frodig igen..


Lidt tættere på fliserne - og kapilær kasserne. Jeg synes kapilær kasserne er blevet ok, med pileflettet omkring og jeg glæder mig til ikke at skulle slæbe ligeså meget vand, når det bliver sommer..
  

I hjørnet bag cafebordet og kapilær kasserne, har jeg forsøgt mig med at plante en klematis. Jeg håber den vokser sig stor og smuk.


Krydderurtene her her kun på "besøg" i drivhuset. Det er meningen de skal stå i gården, i nærheden af grillen. Men jeg tør ikke stille dem helt ud i det fri endnu - men så nyder jeg dem bare her - og de spreder en fantastisk duft skulle jeg hilse at sige..
Zink kurven var jeg heldig at finde i sidste weekend.


Her plantebordet, der har et par år på bagen. På bordet står der lerpotter, planteskilte, snor og en potmaker  - som jeg i øvrigt har sukket efter i laang tid -så da Netto havde dem for 30 kr! måtte jeg da lige prøve at se om det var noget for mig..
Der er også blevet plads til en stedmoder og et metalskilt - det giver lige lidt stemning til det gamle drivhus her :0)
Har du mon lyst til at vise dit drivhus?
 - du kan evt. lægge et link under kommentarer - så får flere glæde af det:0)
Kommentarer

 1. Det ser herligt ud, der kommer du til at hygge dig mange timer. Skønt med et sted man kan sidde ude, uanset vejret. Dit plantebord er flot, rustikt og charmerende. Rigtig god søndag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Meget stemningsfuldt og fint! Jeg er især vild med zinkkurven og plantebordet. Nu vil jeg gå ned i mit mikrolille drivhus og se hvad jeg kan få ud af det :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud! - Du kan glæde dig til mange skønne timer i drivhuset :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud!!
  Det ender med jeg må ønske mig et stort drivhus <3

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Det er blevet rigtig fint. Når der så kommer lidt mere grønt og det må da for pokker snart komme, så bliver det helt perfekt. Og med den udsigt du beskriver, tror jeg det bliver et sted du kommer til at tilbringe mange skønne timer. Tillykke med det flotte resultat.

  SvarSlet
 6. Det er så fint dit drivhus og vejret har jo lige været til udeliv. Vi starter selv i morgen med at bygge drivhus, og jeg glææææder mig. :-)
  Kram
  Birgitte
  Ps. Tusind tak for dine søde ord i indlægget om folieteksten. Det varmede :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.