onsdag den 22. juli 2015

Sommerglimt

Uhm... dagen i dag har været fantastisk! Solskin fra en blå himmel og kun en let brise..


Ungerne har, efter flere dages besøg af legekammerater, leget med hinanden i haven.. 


..og været på morelrov.. Det ser nemlig ud til at fuglene har været så venlige at ville dele havens moreller med os i år - skønt.


Mens ungerne har leget, har jeg slappet lidt af i hængekøjen. Jeg har måtte tage den lidt med ro de sidste par dage, efter min tå havde et alvorligt sammenstød med datterens Trip Trap stol og dermed antog en noget blå lilla nuance, samt en pæn hævelse!!ÆV..Heldigvis virker det som om det går i den rigtige retning nu :0)


Inden sammenstødet med datterens stol, fik jeg plantet et par nye roser i haven - bl.a. denne smukke blålilla rose-  "Rhapsody in Blue". 


Idag stod den så smukt udsprunget i solen - og jeg er vist ikke den eneste der er lidt vild med den ;0)


Roserne købte min mor og jeg på vores tur til Birkegårdens Haver i sidste uge. Det var svært ikke at være fristet, efter at have nydt synet af de mange roser i den Engelsk/Danske have :0)

1 kommentar:

  1. Dejlige sommerglimt. Sommer er altså en pragtfuld årstid! God bedring med tåen! Og hvil den hellere for længe end for kort. Jeg gik meget tidligt på min forstuvede storetå i vinters, og den gør stadig ondt ind imellem. Har siden læst at man ikke må gå på den så længe den gør ondt (hvilket selvfølgelig burde sige sig selv ...).

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥