søndag den 12. juli 2015

Hjemmespa..

Egentlig drømmer jeg om, en dag at kunne ligge i et gammelt zinkbadekar, i min have og høre fuglene synge :0)Men når nu jeg ikke har noget gammelt zinkbadekar og det vist i øvrigt også er liige koldt nok at ligge udenfor, så nyder jeg at vi har badekar på det ene af vores badeværelser.Her til aften har jeg tændt stearinlys og gjort klar til "Hjemmespa". 


"Hylden" på badekarret har jeg tænkt på længe, men først lige fået lavet. 
Jeg har set man kan købe dem færdig i bambus eller malet træ, men jeg er helt vild med det rustikke look, det gamle bræt har. Så idag fik jeg savet det af i passende længde og så var det bare at tilsætte lidt småting.. "Hvad laver du mor", spurgte sønnen og så undrende til.. "Det er bare nogen af mors romantiske ideer", sagde gårdejeren og grinede - men han synes nu det ser fint ud - og det gør jeg også ;0)
Hylden her hænger, som I kan se over badekarret og er perfekt til stilleben. Madonna'en er fra en kollega og duftpindene, som jeg først fornyligt har fået øjnene op for, er fra Svenske Klinta & Co - du kan finde dem lige her i butikken, hvis du har lyst.
Billedet er et postkort, jeg har sat i en Ikea ramme, malet med Vintage Paint fra JDL.


Duftlyset er ligeledes fra Klinta & Co og dufter vidunderligt af jordbær og yoghurt - mmm og så skal der selvfølgelig lidt lækre spa produkter til. 

Behøver jeg skrive, jeg glæder mig..

  

5 kommentarer:

 1. Ih, det ser hyggeligt ud! Jeg løber snart tør for Munkholm produkter, og så skal jeg se om du forhandler dem - for så skal jeg købe dem hos dig :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det bliver dejligt..i øjeblikket er vandet ved at fylde badekarret - skønt! Jeg forhandler ikke Munkholm..endnu.. Jeg håber at kunne lave en aftale, når jeg skal på Formland om en måned . Du må gerne krydse fingre..
  God aften..

  SvarSlet
 3. Åååhh, hvor sr det skønt ud, jeg kunne godt drømme om at ligge der og nyde det :o) jeg drømmer om et træbadekar ovre i min kolonihave, under fri himmel..:o)

  SvarSlet
 4. Det er perfekt når man kan finde muligheder i de ting man har mens man venter på drømmene skal gå i opfyldelse 😀

  SvarSlet
 5. Det ser bare vildt hyggeligt ud - du er virkelig god til at skabe hyggestemning i jeres hjem ;)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥