Gå videre til hovedindholdet

Hjemmespa..

Egentlig drømmer jeg om, en dag at kunne ligge i et gammelt zinkbadekar, i min have og høre fuglene synge :0)Men når nu jeg ikke har noget gammelt zinkbadekar og det vist i øvrigt også er liige koldt nok at ligge udenfor, så nyder jeg at vi har badekar på det ene af vores badeværelser.Her til aften har jeg tændt stearinlys og gjort klar til "Hjemmespa". 


"Hylden" på badekarret har jeg tænkt på længe, men først lige fået lavet. 
Jeg har set man kan købe dem færdig i bambus eller malet træ, men jeg er helt vild med det rustikke look, det gamle bræt har. Så idag fik jeg savet det af i passende længde og så var det bare at tilsætte lidt småting.. "Hvad laver du mor", spurgte sønnen og så undrende til.. "Det er bare nogen af mors romantiske ideer", sagde gårdejeren og grinede - men han synes nu det ser fint ud - og det gør jeg også ;0)
Hylden her hænger, som I kan se over badekarret og er perfekt til stilleben. Madonna'en er fra en kollega og duftpindene, som jeg først fornyligt har fået øjnene op for, er fra Svenske Klinta & Co - du kan finde dem lige her i butikken, hvis du har lyst.
Billedet er et postkort, jeg har sat i en Ikea ramme, malet med Vintage Paint fra JDL.


Duftlyset er ligeledes fra Klinta & Co og dufter vidunderligt af jordbær og yoghurt - mmm og så skal der selvfølgelig lidt lækre spa produkter til. 

Behøver jeg skrive, jeg glæder mig..

  

Kommentarer

 1. Ih, det ser hyggeligt ud! Jeg løber snart tør for Munkholm produkter, og så skal jeg se om du forhandler dem - for så skal jeg købe dem hos dig :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det bliver dejligt..i øjeblikket er vandet ved at fylde badekarret - skønt! Jeg forhandler ikke Munkholm..endnu.. Jeg håber at kunne lave en aftale, når jeg skal på Formland om en måned . Du må gerne krydse fingre..
  God aften..

  SvarSlet
 3. Åååhh, hvor sr det skønt ud, jeg kunne godt drømme om at ligge der og nyde det :o) jeg drømmer om et træbadekar ovre i min kolonihave, under fri himmel..:o)

  SvarSlet
 4. Det er perfekt når man kan finde muligheder i de ting man har mens man venter på drømmene skal gå i opfyldelse 😀

  SvarSlet
 5. Det ser bare vildt hyggeligt ud - du er virkelig god til at skabe hyggestemning i jeres hjem ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.