Gå videre til hovedindholdet

Farfars have

I starten af weekenden var ungerne på besøg hos deres farfar :0)
Besøget sluttede lørdag aften, hvor Gårdejeren og jeg var inviteret til grillhygge i haven.


Min svigerfar er meget glad for sin lille have, som han går og hygger om hver dag - det er her han slappe af og stresser af, som han siger - og det lyder jo egentlig meget bekendt for mange, tænker jeg.

Jeg havde taget kameraet med, for jeg vil gerne dele denne lille have med jer, for at vise at det sagtens kan lade sig gøre at skabe en oase på lidt plads..Min svigerfar er særligt glad for Dahlia, som han har en del af - ja faktisk fylder de efterhånden en hel del af haven. 


Sammen med flere forskellige stauder og sommer blomster i både krukker og højbede har han skabt en frodig og blomstrende have "på et lille frimærke".
Her glimt fra "overdækningen " på terrassen - lavet af rustikke stammer og armeringsnet..


Flere steder i haven er små detaljer og finurlige indslag..

..her er det detaljer i belægningen..


..og her en gammel skraldespand fra DSB togene, der har fået nyt liv..


..og på terrassen skaber denne "mexicanske ovn" hygge og varme..


..så ja, selvom haven er lille, kan man godt gå på opdagelse og dufte til blomsterne ;0)Kommentarer

 1. Ihh, hvor ser det hyggeligt ud :) Er også selv glad for min lille have, som jeg også har fået omdannet til min lille oase :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med en lille oase- og fristed 😊

   Slet
 2. Så dejligt at have noget at gå og pusle om, og dejligt at sidde sammen og hygge i en fin have.
  God sommer til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Hvor er din svigerfars have hyggelig og med en masse fine og finurlige detaljer. Dahlierne er godt nok flotte, er de allerede spruget ud ?
  Skål på hyggen hos svigerfar.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja skål 😉
   han har forspiret dahliaerne indendørs- det er derfor de er så langt fremme..

   Slet
 4. Hvor ser det fint ud :)
  Og hvor er det skønt, at det er en lille have. Hvor stor er hans have egentlig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther
   Et forsinket svar.. skulle lige have styr på facts ;0) hans have er på Ca 60 m2. .

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.