Gå videre til hovedindholdet

Den gode fe

I dag har en fe fundet vej til haven - og forhåbentlig en god en af slagsen ;0)


Ja, det er lidt pjat, for det er rosen "The Fairy" der er flyttet ind i haven.


Jeg købte to på torvet i Køge i dag. Her havde "Æblehaven" nemlig en stand med de skønneste roser.


The Fairy er en bunddække rose og jeg har plantet den foran mine "Astrid Lindgren" roser, som jeg holder så meget af.

Fairy rosen fås faktisk i flere farvevarianter - men den rosa er nok min favorit.


Hvis du elsker roser og gerne vil opleve tusindvis af roser i fuldt flor, så har "Æblehaven" faktisk "Åben mark" i weekenden d. 25. - 26. juli. Her kan man opleve 100 forskellige sorter - se evt. mere her .

Kommentarer

 1. Hej,
  The Fairy er meget flot. Jeg holder også mest af den rosa, som du købte. Her i haven var også en hvid, men det overlevede ikke at blive flyttet. Æblehaven kender jeg ikke, men må da lige se hvad det er for et sted.
  God sommerdag til dig

  SvarSlet
 2. Ja den er skøn. Jeg har også flere af slagsen.

  SvarSlet
 3. Sikke en fin fe der er flyttet ind - det er godt nok en flot lille rose! Det virker rigtig godt foran din Astrid Lindgren rose :-)

  SvarSlet
 4. Æblehaven har mange fine roser. Sidste år til "åben mark" købte jeg Blue Moon rosen. En fin lavendel farvet rose :-) Astrid Lindgren står på min rosen ønskeliste, men det kræver at der bliver lavet flere bede ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.