mandag den 27. juli 2015

På en regnvejrsdag..

Vi har været hjemme det meste af vores sommerferie. Børnene og jeg startede ferie lidt tidligere end Gårdejeren, der først lige nu er startet på ferie.
Vi nyder at være helt nede i gear, slappe af, køre småture og hygge os sammen herhjemme.

Børnene har har haft en del kammerater på besøg - nogle på overnatning og andre "bare" for en enkelt dag.. jo, der er liv og glade dage.. Men der har også været stille ( og lidt regnvåde..) dage..dage, hvor vi (børnene og jeg ) har hygget os med nyindkøbte malebøger.. 


Hvor datteren har kastet sig over malebøger med "Disney Frost" tema og små opgavebøger, har jeg kastet min kærlighed på denne lækre (voksen) malebog - "Magiske haver"


 ..måske kender du den allerede, eller har hørt om den og ellers kan jeg varmt anbefale den. Smukke illustrationer, der er klar til at blive farvelagt.
Havefolket har i øvrigt lavet et indlæg om bogen - det kan du finde lige her


Selvom nogen måske vil synes det er lidt barnagtigt at fordybe sig i malebøger, så er det altså en lidt hyggelig aktivitet at samles om, snakken går om stort og småt..hyggeligt  ;0)


I øvrigt syntes sønnen at bogen var så fin, så vi måtte ud og købe et lignende eksemplar til ham, det har ellers været lidt svært at finde malebøger til ham, men vi fandt en fin en med tropiske dyr. Rart at der er lidt for de større børn - og voksne også ;0)

1 kommentar:

  1. Den bog ønsker jeg mig (også) i fødselsdagsgave :) Kan da håbe nogle af mine ønsker går i opfyldelse...haha :)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥