lørdag den 17. januar 2015

Stillestund i køkkenet

..jeg nød lige en lille stillestund i køkkenet idag, efter at have brugt hele formiddagen udenfor under BLÅ himmel. Det var nemlig mig, der havde fået æren af at være til fodboldkamp med sønnen idag. Dejligt, når vejret viser sig fra sin bedste side :0) 
Men også rart at komme ind i varmen igen, med en god kop kaffe og lidt inspiration til nye projekter fra bogen "Skønne forvandlinger", fra Jeanne d'Arc Living, som netop er landet i butikken.


Som I måske kan ane bagerst i billedet, er der kommet lidt skrift på væggen i køkkenet. Det er en wallsticker, som jeg har fundet lige her på www.wallstickerland.dk Det var et "stykke med bart" ved siden af tallerken rækken og jeg syntes at teksten her var lidt fin..Det er faktisk sønnen der har været med til at vælge den - og sjovt nok lægger han meget vægt på den sidste sætning ;0)

Jeg var lidt spændt på om jeg kunne få teksten til at sidde fast på væggen, der er nemlig glasvæv. Men det virkede - jeg skulle bare være lidt mere omhyggelig med at "gnide" teksten på plads. Så nu sidder den der og jeg er godt tilfreds med resultatet.

Jeg har faktisk fået mulighed for at give mine læsere en rabatkode, hvor I kan få 20% rabat på wallstickers hos www.wallstickerland.dk 
Så hvis du mangler lidt tekst eller billeder på en af dine vægge, kan du bruge rabatkoden her - gaardejerindensunivers, så bliver der automatisk trukket 20% fra dit køb.RIGTIG GOD LØRDAG1 kommentar:

  1. Sikke en flot wallsticker - jeg ku' godt fristes, især når du fortæller, de kan bruges på glasvæv!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥