mandag den 19. januar 2015

En blandet fornøjelse

Igår var min mor og jeg afsted på interiør messen "North Modern" i Bella centret - den har også tidligere heddet Design Trade.
Inden vi tog hjemmefra, havde jeg kigget lidt på udstillerlisten og konstateret at hovedparten af de firmaer jeg normalt handler med, ikke deltog æv.. Men altså derfor kan man jo godt tage afsted og se, hvad der rør sig :0)


Vi havde en dejlig tur min mor og jeg. Fik spist lidt god frokost, drukket en masse kaffe og talt med mange søde mennesker.  Det blev også til et par nye kontakter og jeg fik da også bestilt lidt hjem til butikken..

Lækre puder i sarte pasteller..uhh følte mig meget fristet til at købe hele bunken..
Beton krukkerne er også ret fede, synes jeg..

Men super inspireret - dét er jeg ikke blevet og det kan godt ærgre mig en lille smule. Særligt, når jeg er igang med at udvide butikken, havde det været fedt med nogle input og ideer, hvor man bare tænker - "det kan jeg bruge og det kan jeg gøre.." osv.. 

Fine glas i sommerfarver fra Cozy Living - dem måtte jeg altså have hjem til butikken..

Men pyt.. jeg må kigge lidt her i blogland, hvor der altid er god inspiration at hente :0) Måske er der nogen af jer der skal på Formland.. der ville jeg gerne have været, men det har jeg desværre ikke mulighed for denne gang. Det må blive til efteråret istedet..

Overvejer også meget kraftigt at indkøbe denne måtte til butikken..
4 kommentarer:

 1. Sådan en måtte kunne vi godt bruge herhjemme :o)
  Æv du ikke fandt nyt guld til butikken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også den måtte var rigtig fin ;0)

   Slet
 2. Jeg tager på Formland hver år, men må desværre også sige, at det ikke er hvad det har været. Alle de spændende udstiller, udstiller slet ikke mere i Danmark og nogle udstiller er flyttet fra Formland i Herning til Bella Centret, så det er ved at være en kedelig affære, manglende inspiration, som du også efterlyser, øv øv, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ærgerligt når man tager afsted og ikke kommer hjem med det man havde håbet.. Jeg synes udstillerlisten til Formland ser lidt bedre ud end til Bella, så håber du får en god og inspirerende tur :0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥