søndag den 25. januar 2015

Glimt fra ugen der er gået..

..så gik den uge lige! Det har været en lidt blandet uge - både vejrmæssigt og hvad dagene herhjemme er gået med. Her følger et par glimt:


Ugens startede med kedeligt gråvejr, som ikke engang katten gad gå ud i! 
Vi blev indendørs og hyggede med kortspil, oprydning (ok måske ikke så hyggeligt! - men nødvendigt) og forårsblomster..


Så blev vejret bedre og jeg susede en tur på planteskolen - blev pludselig bare nødt til at købe lidt forår til krukkerne. Valget faldt på lidt løgplanter og nogle fine små stedmoder blomster i pastel.. Så må vi se hvor længe de holder ;0)

Krukkerne her står på bordet i vognporten - så er de da lidt beskyttet..

I haven er der også forår - datteren har idag plukket adskillige erantis og vintergækkerne er godt på vej frem. Det samme er mange andre løgvækster og jeg glæder mig til at se det hele, når det engang står i blomst. Særligt de løg, datteren og jeg satte i efteråret, er jeg spændt på at se.Igår var en STOR dag herhjemme - og måske også den der har "stjålet" lidt af tiden i løbet af ugen. Det var nemlig sønnens fødselsdag - og dagen igår var noget helt særligt!
Han blev nemlig 10 år og havde inviteret hele familien til brunch. Det var bare sådan en dejlig og hyggelig dag, som sluttede af med restaurant besøg efter sønnens ønske.
Billeder fik vi ikke taget ret mange af - det glemte vi helt, men sådan går det nogen gange, når man hygger sig ik ;0)


Igår aftes, da vi skulle køre afsted dalede sneen ned og det hele fik et hvidt drys. Idag er det næsten væk igen, men det er stadig lidt koldt.. Underligt vejr! Men jeg drømmer altså om forår..
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥