Gå videre til hovedindholdet

Det skal nok blive godt..

..men lige nu er der altså lidt lang vej, før jeg kan flytte ind i mine nye lokaler..


Der skal laves væg, udskiftes vinduer, brydes gulv op og lægges gulvvarme.
Her ved vinduet - til højre for stigen, er planen at der skal være en dør, så man kan kigge ud på marken og måske gå ud og sætte sig i solen og hente inspiration til havens krukker og udendørs stillebens ;0)


.. og her kan I se den kommende indgang til butikken. Lige bag arbejdslampen til højre i billedet er væggen, der fører ind til den nuværende butik. Her skal naturligvis også laves en åbning..

Jeg glæder mig til at få god plads, så jeg kan få lidt flere møbler i butikken - og også stå og male dem mens jeg er i butikken. Det er også planen jeg vil afholde lidt flere workshops - det synes jeg er rigtig hyggeligt.. jo, det bliver helt sikkert godt, når det er færdigt ;0)


Kommentarer

 1. Uha det bliver godt, og dejligt med mere plads. Det er fordelen, når man bor på landet, med gamle driftsbygninger, at man lige kan snuppe et stykke gammel stald, så længe der er noget at tage af :-) Her er staldbygningerne udnyttet til garage, værksted og lager. Kunne godt have brugt en længe mere :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Det bliver da bare rigtig godt - og sikke megen plads at gøre godt med! Det bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 3. Det bliver dejligt med lidt mere plads... Jeg går også og pusler lidt med tanken.... Det er fordelen ved at have nogle staldbygninger.... Men det bliver vist ikke før næste år.. (Da jeg båder arbejder og læse lige nu...)
  God arbejdslyst til jer ( og din mand !!! :) )

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.