søndag den 11. januar 2015

Det skal nok blive godt..

..men lige nu er der altså lidt lang vej, før jeg kan flytte ind i mine nye lokaler..


Der skal laves væg, udskiftes vinduer, brydes gulv op og lægges gulvvarme.
Her ved vinduet - til højre for stigen, er planen at der skal være en dør, så man kan kigge ud på marken og måske gå ud og sætte sig i solen og hente inspiration til havens krukker og udendørs stillebens ;0)


.. og her kan I se den kommende indgang til butikken. Lige bag arbejdslampen til højre i billedet er væggen, der fører ind til den nuværende butik. Her skal naturligvis også laves en åbning..

Jeg glæder mig til at få god plads, så jeg kan få lidt flere møbler i butikken - og også stå og male dem mens jeg er i butikken. Det er også planen jeg vil afholde lidt flere workshops - det synes jeg er rigtig hyggeligt.. jo, det bliver helt sikkert godt, når det er færdigt ;0)


3 kommentarer:

 1. Uha det bliver godt, og dejligt med mere plads. Det er fordelen, når man bor på landet, med gamle driftsbygninger, at man lige kan snuppe et stykke gammel stald, så længe der er noget at tage af :-) Her er staldbygningerne udnyttet til garage, værksted og lager. Kunne godt have brugt en længe mere :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Det bliver da bare rigtig godt - og sikke megen plads at gøre godt med! Det bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 3. Det bliver dejligt med lidt mere plads... Jeg går også og pusler lidt med tanken.... Det er fordelen ved at have nogle staldbygninger.... Men det bliver vist ikke før næste år.. (Da jeg båder arbejder og læse lige nu...)
  God arbejdslyst til jer ( og din mand !!! :) )

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥