mandag den 14. oktober 2013

Så er ferien startet

..for ifølge sønnen, starter efterårsferien altså først i dag - det andet er bare weekend ;0)
Måske har han lidt ret - der har nemlig ikke været meget ferie over den netop overstået weekend ( læs havearbejde, herunder fældning af store træer og klargøring til hæk ) - men det må I vente med til et andet indlæg - det kræver nemlig lidt plads for sig selv..

Tilbage til feriestart.. I dag har børnene og jeg været i København sammen med min gode veninde (sønnens gudmor ) og hendes datter.
Egentlig skulle vi have tilbragt dagen i zoologisk have, men inspireret af "Smilerynkers" blogindlæg fra igår, ændrede vi udflugtsmål til det Kongelige teater, for at se forestillingen "Fabelmageren", skabt af Shane Brox - jeps, ham fra "Shanes verden".

 
Vi blev ikke skuffede :0)
Kulisser og kostumer var helt i Shane Brox' ånd med glimmer og små finurligheder. Der var gys og gru, sjov og ballade - en fin fortælling.

(billede lånt her)
 
Lillepigen havde spurgt om der mon var ballerinaer med - og ja der var bestemt også noget for dem, med en lille ballerina gemt i maven ;0)
Hun synes dog det var lidt uhyggeligt i starten og var næsten på vej ud igen, men hun klarede det og bagefter var alle enige om at det var en dejlig oplevelse.

Vi var faktisk så heldige at få et glimt af Shane derinde - det var bestemt også noget ungerne synes var sjovt..

Du kan evt. læse mere om forestillingen lige her
 
(billede lånt her)

Børnene og jeg har før set teater, men det er første gang vi var afsted på et "rigtig" teater og det gjorde bestemt ikke oplevelsen mindre :0)

Inden vi tog hjem igen, rundede vi lige Disney- og LEGO- butikken. Det er vist et must, når man er kommet til byen ;0) Så nu er der samlet ønsker til juleønske-sedlen og herefter var energien også opbrugt og tid til at tage toget hjem igen..

Ellers er der ikke de store planer for ferien - der skal være lidt plads til legeaftaler og andre spontane indfald.. nå ja, så var der jo liige det med haven - det kommer jeg vist ikke helt udenom, men det er nok mest en voksen opgave..

Er I mon så heldige at have ferie?
- og hvilke planer har I mon så..?1 kommentar:

  1. Sikke en dejlig tur i havde, det er altid dejligt med fælles oplevelser.
    Fortsat god ferie. Jeg har ikke ferie, men arbejder jo kun 2 dage om ugen, så det er næsten som at have ferie :-)
    Knus

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥