søndag den 27. oktober 2013

Det tog et par forsøg..

..men nu er jeg rimelig tilfreds med stjernen her:

 
Jeg har brugt grene fra det gamle pæretræ, vi fældede i forbindelse med vores haveprojekt.
Jeg fik nemlig kigget nærmere på de gamle grene og synes de er rigtig fine.. Har også gemt nogle til julens dekorationer..
 
 
Jeg er stadig lidt i tvivl om hvor stjernen skal "bo", men lige nu mellemlander den altså her på bordet i vognporten..
 
 
 Jeg havde først tiltænkt den pladsen i det midterste vindue her, men synes alligevel det blev lidt for juleagtigt lige nu - så måske venter jeg lige et par uger med at hænge den op ;0)

 
Udover at lege med stjerner, har weekenden været brugt til veninde sladder, afprøvning af ny kageopskrift, huske at stille urene og lidt arbejde med butikken - nu er Facebook profilen oprettet (tak for hjælpen til veninden, der har lidt mere styr på FB end jeg - smiler )
Søg på Hos Gaardejerinden, hvis du vil se mere.. Hjemmesiden derimod, driller mig stadig lidt..æv!

Vi har også fået nye stalddøre her i weekenden, men jeg har helt glemt at tage billeder, så dem må I vente med at se - men jeg lover jer det er blevet godt - og de er tætte :0)

Hvad har din weekend mon været brugt til?

5 kommentarer:

 1. Det lyder til der er nok projekter på gården :-) Vi glæder os til at komme og kigge på butikken <3

  SvarSlet
 2. Tack för din kommentar hos mig :)
  Charmig stjärna som du pysslat!
  Ha en fin ny vecka,
  kram Tini

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine de grene fra pæretræet. Vores står og skranter lidt, og manden min har sunget mange lange sange om hvorfor det træ skal fældes... Jeg er endnu ikke helt overbevist, for det er det smukkeste syn om foråret (og det største svineri om efteråret!)

  Glæder mig til at høre mere om julemarkedet. Håber det kommer til at passe med jeg kan komme forbi - er helt forelsket i dine zinklamper, og er sikker på du har meget mere guld i de papkasser ;o)

  Her er weekenden bl.a. gået med drengenes fodboldkampe, musejagt samt tømning af drivhus, indretning af kontor, flytning af høns og en redningsaktion af alle mine lopper, som stod på mandens lager. Vi har ikke kedet os ;o)

  Ha en dejlig og fornøjelig uge.

  SvarSlet
 4. Rigtig fin stjerne. Jeg skal da også have forsøgt mig med dem. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 5. fedt du er kommet på facebook går ind og liker med det samme, jeg har også en facebook profil med Millevanille.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥