lørdag den 19. oktober 2013

Det bliver godt..

..selv om der stadig er lidt arbejde tilbage.

Det er vores haveprojekt, jeg taler om.. Vi har længe ønsket at tage fat på endnu en del af haven - vi var "smug-startet" lidt, men i sidste weekend havde vi indkaldt "en hjælpende hånd" i form af min morbror - TAK for det :0).
Så nu blev de sidste træer fældet og der blev gjort klar til plantning af hæk.

Det fik Gårdejeren klaret i starten af ugen og nu ser her sådan her ud - 150 hækplanter i jorden i det stykke af haven, der ligger op til indkørslen og naboens mark.

 
Det gamle pæretræ I ser liggende på jorden, måtte lade livet. Det stod ellers her hvor der nu er hæk.
Først var det med blødende hjerte, men læg mærke til hvordan det ser ud i midten! Det var helt råddent indvendigt, så det var vist en god beslutning alligevel..
 
 
Her ser I hækken den modsatte vej. Planen er at der skal jævnes lidt mere ud og så skal der sås græs.

 
På billedet her står jeg inde i haven og tager billedet i samme vinkel som før - altså med ryggen til stuehuset. Til højre i billedet er det "centrale bed", som vi kalder det. Også her er der blevet ryddet lidt ud og plantet nyt. Mere om det i et andet indlæg - ellers bliver dette vist for langt..
 
Og nu skal I bruge fantasien ;0)
Til venstre i billedet ( stadig det ovenover..)  - her kommer der græsplæne med de to buske bevaret og bag det lidt nøgne træ ( guldregn ) skal der anlægges terrasse. Her er nemlig aftensol og en fantastisk udsigt - se bare her:
 

 
Er helt sikker på det bliver godt. Nu skal vi bare have ryddet de sidste bunker og så begynder vi rigtig at kunne se tegningen..

 
For lige at give jer et billede af, hvor tilgroet haven har været, kommer der her et billede til sammenligning.
Billedet ovenover er taget i indgangen ind til haven - og nedenfor ses samme indgang - bare taget inden fra haven og ud - vel at mærke inden vi begyndte at rydde op :0)

 
 
Nogen gange er det rart at have taget lidt "før billeder" - særligt når man synes tingene går lidt langsomt.. kender I mon det ;0)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥