søndag den 20. oktober 2013

Hjerte med nyt udseende

For noget tid siden lavede jeg et hjerte af birkegrene - se indlægget her

I dag fik jeg afprøvet en ide, jeg har haft i tankerne et stykke tid. Jeg ville gerne bruge nogle af de snebær, vi har i haven. Jeg tænkte først at binde en krans, men fik så ideen at bruge birkehjertet og så binde olivengrene og snebærrene på her.

Resultatet kan I se her:
 
 
Havestolen må lige lægge ryg til, mens billederne blev taget. Jeg nåede nemlig ikke at få hængt hjertet op her til aften - så det må blive morgendagens projekt :0)
 
Vinterhvide bær
- ja, måske er det lige tidligt nok, men kunne altså ikke bare lade dem hænge..
 
 
Synes egentlig det blev rigtig fint og tror det vil se smukt ud  på døren. En god anledning til at få ordnet lidt ved hoveddøren ;0)
 
Næste binderi projekt bliver en krans eller en stjerne - og jeg hælder nok mest til stjerne. Den skal hænge i det store vindue i døren i vognporten. Måske med en lyskæde..
 
Skal nok holde jer opdateret.. ;0)

7 kommentarer:

 1. Det er meget, meget fint! Jeg får ikke så tit lavet sådan noget, men jeg får virkelig lyst til at kaste mig ud i noget lignende ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det hjerte yndigt, så enkelt og alligevel så fint :-)
  Jeg har en svaghed for snebær, fordi de er så yndige i binderi, og har faktisk overvejet, om jeg skal plante nogen. Vil i så fald finde en sort der ikke breder sig alt for voldsomt.

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk. Det er jo nu snebærrene er fine, til vinter er der ikke meget pynt ved de skrumpede og brune bær, der er tilbage. Så det er da med at bruge løs af dem nu. Der skal nok blive helt eventyrligt i din vognport, med næste kranseprojekt. Vil glæde mig :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det et sødt hjerte,smukt med snebærrene:0)

  SvarSlet
 5. God ide - hjertet er meget smukt :-)

  SvarSlet
 6. Meget elegant - og fiks ide med birkegrenene

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥