Gå videre til hovedindholdet

Er der noget med, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave?

Efter at have knoklet på gården både igår og idag, mente jeg at Gårdejeren skulle forkæles lidt..
Det blev ikke mindre tiltrængt af at han fik ødelagt hækklipperen herhjemme, da han skulle klippe hækken for - forhåbentlig -  sidste gang!! - Han så lidt træt ud til sidst den stakkels mand!

Så derfor har menuen idag stået på hjemmelavet burgere og en helt bestemt kage til dessert..

Gårdejeren nemlig har fulgt med i programmerne "Spise med Price" og har længe sukket efter Mississippi Mudpie - en fuldstændig overdrevet kaloriebombe af en kage som d'herre bagte i et af deres programmer
 - se evt. opskrift her - Men jeg advarer det er ikke for sarte sjæle og folk på slankekur ;0)

Menuen faldt i god smag hos både gårdejeren og den yngre del af familien ;0)
Kagen ses her - og jeg siger jer - man kan KUN spise et stykke ( hvis man altså kan spise det.. )
Personligt er jeg nok til en lidt lettere udgave - men nu var det jo Gårdejeren der skulle forkæles..

Var det noget med et stykke?


Håber I alle har haft en dejlig weekend



(Forresten har kameraet ligget godt herhjemme mens vi har været på gården i weekenden - derfor ingen billedspam af hvad vi har gået og syslet med - meen det skal nok komme...)



Kommentarer

  1. Uhmmm, man skulle da være et skarn, hvis ikke man lige kunne klemme et enkelt stykke ned :o) Her hos os, advarer VI ER IKKE SARTE MED VORES SPROG, plejer vi at sige "hellere ski'e det u' end smi' det u'"

    SvarSlet
  2. Du er tilgivet denne ene gang, at vi må undvære billeder af jeres spændende projekt, bare det ikke bliver en vane (smiler)
    Jeg tror helt bestemt gårdejeren har haft godt af den opmuntring, den ser godt nok lækker ud :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.