onsdag den 29. juni 2011

Skal skal ikke??

Hmm kender I det?
Jeg var helt sikker på at denne bænk skulle slibes ned og males hvid - meen nu er jeg blevet en lille smule i tvivl. For måske skal den bare stå i et romantisk hjørne i haven med roser og andet godt og se fin ud med alt sin patina ;0).. ( ja, jeg er håbløs romantiker..)
Hvad synes du? Og vil man overhovedet få sat sig ned eller vil man frygte at få rust på tøjet? Jah, det er en STOR beslutning, jeg ved det ;0)


Og så er der lige en ting til..
Efter at jeg skiftede to af grebene på kommoden her, har jeg tænkt om jeg ikke bare skulle skifte de sidste også?


Synes næsten det er synd de andre "bare" er hvide.. ( ja det VAR meningen at dette projekt skulle være færdigt og ikke bare udvikle sig til en ny "To-Do" - smiler..)Ja det var så lidt af det, jeg bryder min hjerne med lige nu :0)

Egentlig var det meningen at dette indlæg skulle handle om en dejlig tur til stranden, jeg havde sammen med ungerne. Men jeg kan simpelthen ikke finde ledningen til kameraet, så jeg kan overføre billederne!!

Nogen der har set den??? - så læg lige en kommentar :0) -  jeg har altså ledt over det hele..

3 kommentarer:

 1. Åhhh det er også svært !! Bænken :o) hmmmm synes den skal ordnes :o) ellers tror jeg aldrig at nogen kommer til og sidde på den !! Kommoden...den står på børneværelset ikk :o) !?! så synes jeg alle skal skiftes klart !!
  Bare lige min mening :o)
  Go´aften fra Frk. Lehmann

  SvarSlet
 2. Hej
  Hvis bænken skal bruges til at sidde på, synes jeg du skal male den. Hvis den skal bruges til blomster m.m så synes jeg ikke den skal males (jeg stemmer nok mest for det sidste). Kommoden - det er lidt svært hvis jeg skal være ærlig synes jeg den er pænest med de gamle greb.
  KH hanne

  SvarSlet
 3. Hmm, bænken er jo lidt fin med patina, kan du ikke give den en kraftig mat lak, så den ikke smitter af? Så kan man både sidde der og stille planter som man får lyst. Og jeg synes du skal skifte alle greb til nye på kommoden :)
  Sommerhilsener Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥