søndag den 12. juni 2011

Så er pinsen skudt igang..

Så er det ferie - uhm!
Ja det er jo ikke fordi arbejdsugerne har været så lange det sidste stykke tid, men derfor kan man jo godt trænge til lidt ferie ik ;0) Vi nyder det i hvertfald..

Vi startede ferien med at køre en tur i BR - det var ikke planlagt, men pludselig mente lillepigen at nu var det nu - slut med sut! Fætter BR skulle have dem..
Hmm vi var lidt i tvivl, for hun har været meget afhængig af dem! Med storebror gik det forholdsvis let og smertefrit, men han var heller ikke ligeså afhængig.. Men ok, hun var meget vedholdende og så tog vi afsted..
Vi kom hjem med en fin lyserød drikkedunk- gave fra "Fætteren" og så havde vi jo lovet en gave også ( ja ja lidt bestikkelse må der jo til..) og valget faldt - ikke overraskende - på et "Kitty" løbehjul.. Dog ikke lyserødt men hvidt og rødt - det er nu meget sødt ;0)


Det går ok - hun spurgte længe efter dem i går aftes og det var lidt svært for hende at falde i søvn, ligesom hun vågnede tidligt i morges ( nej det hjalp ikke at moderen inviterede hende til at putte lidt hos hende..!! GAB.. synes det var lidt tidligt at stå op kl 6 første feriedag..). Hun ville ikke sove til middag og blev til sidst så træt og frustreret at hun græd i næsten en time! Godt vi ikke havde nogen sutter hjemme, så er jeg ikke sikker på at jeg havde kunne holde stand...
Men hun faldt til ro igen efter lidt hygge på sofaen med frugt og film - "Hello Kitty" selvfølgelig ;0)

Her til aften har hun spurgt et par gange, men det er gået fint med at falde i søvn og hun sover trygt og godt lige nu :0)

Så på trods af at det - til tider, har været lidt svært for hende at undvære sutten er ferien startet dejligt..
Idag har der været godt gang i legehuset og storebror og jeg - og et par dukker har været inviteret på fin restaurant derinde :0)


Der kokkereres
- hvem ved måske bliver det til en Michelin stjerne :0)

Godt med en hjælpende hånd fra storebror..

Bordet var fint dækket og der var lækker mad..
Så kan man vist ikke ønske sig mere vel ;0)

Dukkevognen blev også luftet idag..

Senere da farmand kom hjem fra gården, tog vi afsted på rigtig restaurant. SKØNT..
Han må være tankelæser ham min dejlige mand - det var lige hvad jeg trængte til :0)
Det var bare så hyggeligt og vi nød det alle sammen - i virkeligheden tror jeg vi allesammen lige havde brug for at komme ud og blive "luftet lidt"..

Imorgen står den på familieudflugt. Vi har en årlig udflugt med mine forældre, min morbror, mormor, tante og mine kusiner og deres familier - super hyggeligt.. Det er lidt forskelligt hvad vi laver  - i år skal vi have Picnic, så vi krydser fingre for godt vejr..

Hvad skal du lave i Pinsen?


3 kommentarer:

 1. Hvor er hun dygtig, din store pige... Hun har bare været klar til at sige farvel til sutten!
  God picnic med familien i dag.
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Det er en stor ting, sådan at skulle stoppe med at bruge sut. :-)Men det lyder som om, at det trods alt går fint.
  Det lyder skønt med restaurantbesøg. Jeg kender godt til, at det nogle gange bare er virkelig tiltrængt at komme ud.
  Håber, at I har en dejlig picnic idag!
  Fortsat god pinse!
  Knus fra Solsikke

  SvarSlet
 3. Uha det kan være svært med den sut - Den har jo trods alt været en tro følgesvend igennem nogle år, men det lyder bestemt til, at hun nok skal komme over den:)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥