mandag den 20. juni 2011

Jeg gør det..

..hopper med vognen med "To Do-Ta Ta" udfordringen som Mette her har sat igang..
Jeg kan se en del af jer derude allerede har tilmeldt jer, og nu vil jeg også være med :0)

Som I allerede ved har vi en mega lang To Do liste - men jeg har også min egen kreative To-Do liste eller mange ideer / projekter jeg gerne vil igang med, men bare ikke får gjort..

Så derfor håber jeg at disse 3 projekter bliver færdige til torsdag kl. 21 og kan vises frem med et "TA- DA" - Det burde kunne lade sig gøre - de 2 af dem burde ikke tage mere end 10 min ( typisk ik ;0)...)Tak for skubbet Mette og jer andre :0)

6 kommentarer:

 1. uh jeg har mange 10-min-projekter, men det løber jo hurtigt op og det er sjældent de sjove projekter der er så korte.
  Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet :-)

  SvarSlet
 2. Er spændt på at se resultatet.:-) Hvor er det nogle søde og fine knapper.
  Knus Solsikke

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også til at se hvad du får lavet:)

  SvarSlet
 4. sikke fine knapper!
  Tak for din hilsen om Den Grimme Ælling - pt er den forsvundet!! Håber og krydser fingre for, at det er fordi den atter er tilbage i dens rigtige flok. Ber til jeg kan tælle til 19 levende ællinger ude i andegården i morgen. Åhh altså hvor er man grøn...det er som at blive mor til sit første barn, de er lidt en prøveklud indtil man gør sig nogle gode erfaringer!

  SvarSlet
 5. Super godt, glæder mig rigtig meget til TA DA på torsdag :o)
  Er spændt på at se, hvad dine projekter går ud på.

  Vores lille Strejfe har det rigtig godt, den har været noget efter vores gamle Bølle-kanin så pt. er de lige sat hver for sig :o)
  Du siger bare til - Ace Ventura her hopper bare ud og finder en lille kanin til jer også ;o) Det er blevet lidt en joke når vi er ude og køre og vi ser en haremis... ungerne tror ikke helt på mig når jeg i bedste Bamse-stil siger LAD MIG!!! (læs: bare fange den) - de tror ikke på deres mor :( hvad blev der af de kære naive børn????
  Ungerne hygge sig rigtig meget med vilddyret og den gamle, især efter vi har lavet en meget simpel løbegård til kaninerne, hvor ungerne også kan sidde sammen med dem... og jeg, jeg hygger mig så meget med at sidde og kigge på unger og dyr :o)

  Rigtig dejlig aften.
  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 6. Tak fordi du vil være med! Jeg får dig straks med på listen :-)

  Kh. Mette - der venter spændt på det bliver Ta-da torsdag :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥