torsdag den 30. juni 2011

Ta-da - jeg er der næsten..

..men det driller mig lige lidt!
Jeg har syet foer og stof sammen i halsåbningen og resultatet er faktisk ok, taget i betragning af at jeg ALDRIG har syet noget med foer i før.. Er faktisk lidt stolt - har også fået lavet den dims knappen skal igennem ( den hedder et eller andet fint jeg ikke kan huske.. ;0)..)
Men nu er jeg gået lidt istå.
Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvordan jeg kommer videre med skuldersømmen - har læst vejledningen 100 gange  - Ja selv gårdejeren har forsøgt at læse med, men lige lidt hjælper det - jeg har brug for at ringe til en ven!

Måske kan I forklare - læs skære ud i pap ;0) og ellers tager jeg den med til min gode kollega imorgen og krydser fingre for hun kan hjælpe..
Så forhåbentlig kan jeg fremvise kjolen i færdig udgave imorgen - indtil da, må I "nøjes" med dette billede:


I øvrigt er det bare fantastisk at tage sig tid til at sidde og nørkle -selvom det driller kan jeg mærke jeg bliver glad og overskudsagtig :0) 
Igen tak for et super initiativ Mette

( Forresten har jeg fundet min ledning til kameraet igen - "Nogen" havde lagt den på plads - hvad mener i?? ;0)..)


3 kommentarer:

 1. Altså, jeg kan absolut ikke forklare noget, der kan hjælpe dig. Desværre. :-) Men jeg hepper på dig og synes, at det er flot, så langt som du er nået.

  Godt du fandt din ledning igen. Her har tingene det også med at "gemme" sig. Forleden var det svigermors USB-stik, som hun flere gange i et par uger har spurgt, om hun dog ikke havde glemt hos os. "Nej, nej", svarede vi, indtil jeg i forgårs pludselig fandt det på gulvet. Her havde det tilsyneladende "overlevet" adskellige støvsugninger. Hmf.. :-)
  Knus Solsikke

  SvarSlet
 2. Griner..Nej nej nej..Var der EN der havde ryddet op !! Hmmm :o) Kjolen ser virkelig sød ud :o)
  Kh. Frk. Lehmann

  SvarSlet
 3. Ser godt ud med foer og det hele....jeg har syet en jakke med foer engang og der syede jeg hver del for sig og satte det sammen til sidst og lukkede med kantbånd - måske det er løsningen? Håber du får den hjælp du får brug for af din kollega :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥